Novinky - 06.10.2013 08:08

V Poprade sa ukáže trio exkamzíkov

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: MN, Foto: RISO

HK Poprad - MsHK DOXXbet Žilina, nedeľa 6. októbra o 17.00 h, Zimný štadión mesta Poprad, 9. kolo Tipsport extraligy

Textový online prenos môžete sledovať tu: http://www.onlajny.eu/match/index/date/2013-10-06/id/75762

V poslednom kole extraligy museli obe mužstvá prehltnúť horkú pilulku. Žilinčania prehrali na domácom ľade s baranmi z Banskej Bystrici, popradskí hokejisti nestačili na domáci Zvolen a podľahli mu tesne 2:3.

Žilina je nebezpečná najmä vonku, veď v doterajšom priebehu ligy je najúspešnejším tímom na klziskách hostiteľov. Z možných 12 bodov vydolovali až 9! Kamzíci rovnako chytili hernú fazónu, keď z posledných piatich zápasov vyhrali štyri. Do zápasu nezasiahne dlhodobo zranení Daniel Brejčák a stále sa čaká na návrat Ľubomíra Vaica. Zaujímavé bude sledovať, ako sa bude dariť triumvirátu Klouda - Buc - Šterbák, ktorý minulú sezónu pôsobil práve v HK Poprad. Doposiaľ patrili títo hráči k ťahúňom žilinskej ofenzívy.

VSTUPENKY

Ceny vstupeniek na domáce stretnutia HK POPRAD v Tipsport extralige 2013/2014 sú nasledovné:

  • vstupenka: 3,50 EUR
  • vstupenka ZŤP: 1,50 EUR
  • vstupenka na státie (len pre členov FANKLUBU): 2,50 EUR
  • vstupenka detská (do 130 cm): 0,05 EUR

Predajným miestom, na ktorom si môžete zakúpiť vstupenky na domáce zápasy, je pokladňa Zimného štadióna mesta Poprad. Tá je otvorená vždy len v deň zápasu od 14.00 h. 

Pri kúpe vstupenky ZŤP je potrebné predložiť v pokladni preukaz ZŤP, ktorým je potrebné sa preukázať aj pri vstupe cez turnikety.