Novinky - 04.10.2013 11:58

Áčkári dnes hrajú pod Pustým hradom

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: MN+RISO, Foto: RISO

HKM Zvolen - HK Poprad, piatok 4. októbra o 18.00 h, Zimný štadión Zvolen, 8. kolo Tipsport extraligy

Textový online prenos môžete sledovať tu: http://www.onlajny.eu/match/index/date/2013-10-04/id/75761

Dnes sa Popradčania predstavia vo Zvolene, kde by radi natiahli víťaznú šnúru už na päť zápasov. Podľa našich informácií by sa v zadných radoch hosťujúceho mužstva mal v dnešnom súboji objaviť i Čech Miloslav Jáchym, ktorý v Poprade pôsobil už v uplynulej sezóne. „Teraz, keď sa nám darí, to treba dotiahnuť čo najďalej. Do Zvolena si určite ideme po výhru,“ zdôraznil Kurali.

Hoci v priebehu šiestich dní odohrali kamzíci až štyri majstrovské zápasy, kondične sú veľmi dobre pripravení. „Únava určite je, ale natrénované máme a všetky tímy čakajú rovnaké zápasy. Nemal by byť problém to zvládnuť,“ uzavrel Mário Kurali.

Ako informuje stránka extraligistu zo Zvolena, do zápasového kolotoča sa pod dlhšej pauze po zranení vracia jeden z najproduktívnejších útočníkov v majstrovskej sezóne Michal Chovan. Aj keď sa na súťažný ľad mal vrátiť o niečo neskôr, potreba oživenia útočnej hry Zvolena jeho štart po operácii kolena urýchlila. „Cítim sa dobre, možno ale neodohrám celých šesťdesiat minút,“ povedal dnes ráno pre www.hkmzvolen.sk Chovan. „Uvidíme podľa vývoja zápasu a podľa toho, ako na tom budem so silami,“ dodal. Vo formácii by mal nastúpiť s Huňadym a Škvaridlom.Druhý a zároveň nateraz posledný zápas odohrá za HKM obranca Jaroslav Obšut, ktorý by mal bez zmluvy mužstvu ešte raz pomôcť pri neúčasti chorého Jaroslava Hertla.