Novinky - 27.09.2013 05:58

Dukla pricestuje aj s majstrami sveta

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: MN, Foto: RISO

HK Poprad - HK Dukla Trenčín, 27. septembra o 17.00 h, Zimný štadión mesta Poprad, 5. kolo Tipsport extraligy

Textový online prenos môžete sledovať tu: http://www.onlajny.eu/match/index/date/2013-09-27/id/75742

Ako uviedol pre internetovú stránku vojakov tréner Róbert Kaláber: "Mimo hry je stále Tomáš Troliga, chorý je mladý Hatala, prechladnutý bol aj kapitán Pozník. Do mužstva bol zaradený Ondrej Rusnák."

V bránke na úzkom popradskom klzisku sa predstaví opäť Ján Lašák, a v prvom útoku s Robom Petrovickým a Pavlikovským si zahrá Palák. "Komínek bude hrať v druhej formácii s Rusnákom a Marekom Kalusom. Pod Tatry cestujeme s jasným cieľom, chceme získať body," uviedol Kaláber. Petr Kalus skončil v trenčianskom drese z dôvodu zranenia, keď v poslednom prípravnom dueli v Zlíne utrpel otras mozgu, čo ho limitovalo v ďalších výkonoch. V drese vojakov sa však predstaví jeho mladší brat Marek, ktorý v Poprade absolvoval letnú prípravu.

Kamzíci majú za sebou zatiaľ 5 zápasov v extralige. Dvakrát si so súperom poradili a bolo to vždy na domácom ľade (pozn. s Martinom 4:2 a HK Orange 20 7:3). Naopak doma podľahli vicemajstrovi z Košíc (1:3) a nebodovali ani v Nitre (2:4) a v Banskej Bystrici (2:5). Do zápasu určite nezasiahne zranený Daniel Brejčák (rameno) a Ľubomír Vaic (koleno).

Vstupenky:

Ceny vstupeniek na domáce stretnutia HK POPRAD v Tipsport extralige 2013/2014 budú nasledovné:

  • vstupenka: 3,50 EUR
  • vstupenka ZŤP: 1,50 EUR
  • vstupenka na státie (len pre členov FANKLUBU): 2,50 EUR
  • vstupenka detská (do 130 cm): 0,05 EUR

Predajným miestom, na ktorom si môžete zakúpiť vstupenky na domáce zápasy, bude pokladňa Zimného štadióna mesta Poprad. Tá bude otvorená vždy v deň zápasu od 14.00 hod.

Vstupenky bude možné zakúpiť aj cez predajnú sieť Ticketportál.

Pri kúpe vstupenky ZŤP je potrebné predložiť v pokladni preukaz ZŤP, ktorým je potrebné sa preukázať aj pri vstupe cez turnikety.