Novinky - 16.09.2013 05:42

Sidora mrzí druhý inkasovaný gól

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: RISO, Foto: RISO

Popradčanom úvodný zápas novej sezóny príliš nevyšiel. Bojovali síce ako vládali, no v ich hre absentovalo väčšie umenie.

Brankár Dušan Sidor to mal medzi troma žŕdkami ťažké, lebo obrancovia ho často nechali úplne v štichu.

„Vedeli sme, že nás čaká veľmi silný súper. Škoda, že hneď v úvodnej minúte dostal súper presilovku, ktorú premenil. Pekne zakombinovali a hneď z prvej strely dali gól, čo nás trošku zaskočilo. Nebol to začiatok, ktorý sme potrebovali. V nasledujúcom zápase musíme začať lepšie,“ povedal Sidor, ktorého mrzel hlavne druhý inkasovaný gól, ktorý mohol chytiť.

„Určite to naštve, keď inkasujete už v prvej minúte, no treba to hodiť za seba. Chytalo sa mi celkom dobre. Škoda toho druhého gólu, trochu ma to prekvapilo. Vystrelil tam spoza hráča a neviem, či to aj nelízlo hokejku obrancu. Pri treťom góle to trafil dobre pod brvno. Šance sme mali, škoda, že sme ich nepremenili. Chalani sa snažili pred bránou veľa kombinovať, Košičania sú ale v defenzíve veľmi silní. Mali sme to hádzať na bránu a ísť na dorážky,“ hľadala príčiny prehry popradská brankárska jednotka.

Už zajtra sa kamzíci predstavia na ľade Nitry, kde to nebude o nič jednoduchšie.

„Máme tu dosť nových hráčov, musíme sa naučiť lepšie medzi sebou na ľade komunikovať. Keď sa viac zohráme, určite to bude lepšie. V príprave sme dokázali, že vieme hrať dobre,“ uzavrel Dušan Sidor.