Novinky - 14.09.2013 15:47

Novú sezónu odpálime v derby zápase s Košicami

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: RISO, Foto: RISO

HK - HC Košice, nedeľa 15. septembra o 17.00 h, Zimný štadión mesta Poprad, 1. kolo Tipsport extraligy

Po turbulentnom lete sa káder kamzíkov neustále vyvíja a ani pár dní pred prvým extraligovým súbojom ešte nie je definitívny. „Určite nastúpime v trochu inej zostave, aká bola v zápase proti Mikulášu. K nejakým zmenám dôjde. Chýbala nám totiž trojica hráčov Kroták, Kurali a Vaic. Kroták a Kurali určite budú proti Košiciam v základnej zostave, Vaic zasiahne do majstrovských zápasov neskôr,“ ozrejmil kouč Popradu, ktorý mal k dispozícii už aj Suchého, Jabrockého i McNamaru. „Veľké zmeny už nebudú, niektoré päťky nastúpia v rovnakom zložení. Pôjde už len o kozmetické úpravy. Čo sa týka amerického obrancu, odohral len jeden zápas. Ešte sa rozhodneme, či tu ostane alebo nie,“ poznamenal Jančuška.

Nielen po minuloročnej sezóne majú Popradčania Košiciam čo vracať. Východniarske derby hneď na úvod sezóny má svoje čaro. Pár dní pred začiatkom novej sezóny je už v kabíne s blížiacim sa úvodným buly cítiť určité napätie. „V piatok a sobotu to už bude emotívnejšie. Hneď na úvod nás čaká jeden z favoritov celej súťaže, Košice, ktoré výrazne pozmenili káder. Posilnili sa, majú tam veľa zvučných mien. Verím, že domáce ihrisko bude pre nás výhodou. Z uplynulej sezóny im máme čo vracať, uvidíme, ako to dopadne,“ naznačil atmosféru v kabíne Jaroslav Jabrocký. „Je to derby, určite to je extra motivácia. Na zápas sa pripravíme tak, aby sme obstáli čo najlepšie,“ doplnil Jančuška, ktorý má pred začiatkom sezóny už jasno v tom, kto bude nateraz v jeho tíme brankárskou jednotkou i dvojkou. „Na brankárskom poste to už je vykryštalizované. Viac však prezrádzať nebudem,“ uzavrel Jančuška.

VSTUPENKY

V nedeľu predaj vstupeniek na pokladniach ZŠ mesta Poprad odštartuje o 14.00 h.

Ceny vstupeniek na domáce stretnutia HK POPRAD v Tipsport extralige 2013/2014 budú nasledovné:

  • vstupenka: 3,50 EUR
  • vstupenka ZŤP: 1,50 EUR
  • vstupenka na státie (len pre členov FANKLUBU): 2,50 EUR
  • vstupenka detská (do 130 cm): 0,05 EUR

Vstupenky bude možné zakúpiť aj cez predajnú sieť Ticketportál.

Pri kúpe vstupenky ZŤP je potrebné predložiť v pokladni preukaz ZŤP, ktorým je potrebné sa preukázať aj pri vstupe cez turnikety.