Novinky - 05.09.2013 12:42

Chystá sa pochod fanúšikov popradského hokeja

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: MN + Facebook, Foto: RISO

Najprv zástupcovia fanúšikovskej základne popradského hokeja odovzdajú o 14.30 h otvorený list vedeniu HK Poprad, aby tak rovnako učinili o 15.30 h aj na popradskej radnici. Cieľom akcie je udržať hokej v Poprade a zároveň posadiť oba rozhádané tábory za okrúhly rokovací stôl. Mediálnou prestrelkou medzi klubom a radnicou podľa ich názoru trpí hokej pod Tatrami a žiadajú túto zákopovú vojnu ukončiť v prospech rozvoja a fungovaniu tohto kolektívneho športu v meste.

Z facebookového oznamu určeného všetkým priaznivcom popradského hokeja:

Priatelia popradského hokeja,

dovoľte, aby sme vás všetkých pozvali na pochod mestom Poprad za účelom dokázať vedeniu klubu i mesta, že nám na jedinom vrcholovom kolektívnom športe v našom meste skutočne záleží. Máme vôľu na to, aby sme dosiahli dialóg medzi predstaviteľmi mesta Poprad a vedením HK Poprad. Stretnime sa a spojme sa preto v čo najväčšom počte.

Tento pochod bude začatý a ukončený odovzdaním otvoreného listu spísaného fanúšikmi a občanmi Popradu adresovaného vedeniu hokejového klubu HK Poprad a vedeniu mesta Poprad. Ide o pokojnú akciu, na ktorej je vítaný každý, komu na hokeji v Poprade aspoň kúsok záleží. Ide naozaj o veľa, zachráňme si to, čo neodmysliteľne patrí do našich životov.

S pozdravom a JEDINE POPRAD!!!