Novinky - 10.03.2013 07:58

Príďte svojimi hlasivkami podporiť kamzíkov proti vicemajstrovi

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: Marek Nemec, Foto: RISO

HK Poprad - HC Košice, nedeľa 10. marca o 18.00, Zimný štadión mesta Poprad, 3. zápas štvrťfinále play-off

Textový online prenos zo zápasu môžete sledovať tu: http://www.onlajny.eu/match/index/id/58313

HK Poprad - HC Košice, pondelok 11. marca o 18.00, Zimný štadión mesta Poprad, 4. zápas štvrťfinále play-off

Textový online prenos zo zápasu môžete sledovať tu: http://www.onlajny.eu/match/index/id/58317

V stredajšom štvrťfinálovom zápase sa dokázal za stavu 0:2 až v samom závere presadiť Lukáš Hvila, do vtedy Popradčania spaľovali aj najväčšie šance. Najmä ta Balánova volala po góle. Spoločným menovateľom košického úspechu na domácom ľade bol podľa predpokladov košický brankár Alexander Hylák. Aj v druhom zápase mali Podtatranci mierne navrch, dlho živili nádej na vyrovnanie série, až im ju na konci zápasu vzal svojim víťazným gólom Martin Chovan. Za Poprad sa vo štvrtok presadil Dávid Buc.

Oba košické zápasy napokon síce dopadli zhodným výsledkom v neprospech Popradu, ale predvedená hra kamzíkov dáva šancu na obrat v sérii. Zatiaľ v sérii nepadá veľa gólov, do streleckej listiny sa zapísalo šesť strelcov. V domácej atmosfére poženú popradské tribúny domácich hokejistov za víťazstvom a verme, že tých gólov v košickej sieti bude toľko, aby sa mohli Popradčania radovať z výhier.

Vstupenky na štvrťfinále

Vstupné je jednotné a to vo výške 5 eur. Permanentky na štvrťfinále platia.

HK POPRAD - HC KOŠICE

PREDAJ VSTUPENIEK V DEŇ ZÁPASU:

10.03.2013 od 14.00 hod.    do konca druhej tretiny

11.03.2013 od 14.00 hod.    do konca druhej tretiny

Poď na hokej a vyhraj 20 alebo 100 eur

Po skončení každej série - štvrťfinálovej, semifinálovej a finálovej série (pozn. podmienené postupom Popradu do ďalších vyraďovacích kôl), sa spoločnými silami vedenie klubu s hráčmi zloží na finančný dar v minimálnej výške 1000 eur pre tých, ktorí to najviac potrebujú. Pomocnú ruku tak podáme deťom trpiacim onkologickými chorobami ako aj detským domovom v Poprade a blízkom okolí.

Zároveň na pokladniach Zimného štadióna mesta Poprad bude na predaj za zníženú cenu 5 eur (pôvodne 10 eur) plyšový kamzík - maskot HK Poprad. Výťažok z predaja bude rovnako venovaný tým, ktorú pomoc najviac potrebujú.

Na domáce zápasy HK Poprad vo štvrťfinálovej sérii sme pre popradského diváka pripravili prekvapenie vo forme súťaže o šeky v hodnote 20 a 100 eur. Výherca sa okamžite zobrazí na svetelnej tabuli. Po každom góle Popradu vo všetkých domácich dueloch sa z držiteľov jednorázových vstupeniek a permanentiek vylosuje jeden výherca, ktorý obdrží šek vo výške 20 eur. 

V prípade, ak kamzíci zápas vyhrajú, bude sa na konci stretnutia žrebovať výherca 100-eurového poukazu. Predávanie ceny bude prebiehať priamo na zimnom štadióne, bude snímané kamerou a premietané na veľkoplošnej obrazovke. Výherca si cenu (poukážku, šek) vymení za hotovosť na sekretariáte klubu po predložení vylosovanej vstupenky alebo permanentky a platného dokladu totožnosti.