Novinky - 23.11.2012 10:40

Preview 23. kola: HK Poprad - ŠHK 37 Piešťany

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: Marek Nemec, Foto: MN

HK Poprad - ŠHK 37 Piešťany, 23. novembra (piatok) o 17.00 h, Zimný štadión mesta Poprad, 23. kolo Tipsport extraligy

Textový online prenos zo zápasu môžete sledovať tu: http://www.onlajny.eu/match/index/id/50085

Pri pohľade na extraligovú tabuľku môže postavenie Piešťan nejedného priaznivca ľadového hokeja zaskočiť. Aktuálne sa nachádzajú na štvrtej pozícii so ziskom 41 bodov. Na Poprad sa tak pozerajú z poschodia, aj keď ich delí iba jediné miesto, sedembodový rozdiel hovorí za všetko. Kamzíci by sa po víťazstve nad nováčikom aspoň bodovo dotiahnuť na prvú štvoricu. V zatiaľ dvoch vzájomných tohtosezónnych zápasoch sa viac darilo Piešťancom, keď pod Tatrami podľahli až v predĺžení a doma si s kamzíkmi poradili výsledkom 4:1.

HK Poprad doma naposledy zvíťazil 28. októbra a už by sa pred popradskými fanúšikmi preto patrilo naplno bodovať. V zostave Popradu už viac neuvidíme fínskeho gólmana Tommiho Nikkilä, ktorý mal problémy s disciplínou a hrubo porušoval hráčske povinnosti. Slovinského dôrazného útočníka Saboliča trápi poranené koleno, ktoré ho zo zápasového kolotoča vyradí zrejme na dlhšiu dobu.

Športová forma súperov z posledných zápasov:

HK Poprad: V P P P V V 

ŠHK 37 Piešťany: P P V P V P

VSTUPENKY

·          Obyčajná - 3,00 €

·          ZŤP - 1,50 €

·          Státie (do sektoru domácich) - 2,00 €

·          Detská (do 130 cm) - 0,05 €

Predajným miestom, na ktorom si môžete zakúpiť vstupenky, bude pokladňa Zimného štadióna mesta Poprad. Tá bude otvorená jeden deň pred zápasom (vždy posledný pracovný) v čase od 15.00 h do 17.00 h a v deň zápasu od 14.00 h až do konca druhej tretiny.

Vstupenky bude možné zakúpiť aj cez Ticketportál – www.ticketportal.sk

Pri kúpe vstupenky ZŤP je potrebné predložiť v pokladni preukaz ZŤP, ktorým je potrebné sa preukázať aj pri vstupe cez turnikety.