Hokej - 21.08.2024 11:11

Program MS v hokeji 2025

Tomáš Magáth Autor: Tomáš Magáth | Zdroj: SZLH

Televízia JOJŠPORT sa pripravuje na hokejovú kvalifikáciu Zimných olympijských hier 2026. Na prelome augusta a septembra nás čakajú traja súperi v našich priamych prenosoch. Súčasne prichádza informácia k nasledujúcim Majstrovstvám sveta 2025:

Medzinárodná hokejová federácia (IIHF) zverejnila rozpis zápasov na MS v hokeji 2025, ktoré sa uskutočnia vo švédskom Štokholme a dánskom Herningu. Slováci budú hrať v základnej skupine A vo Švédsku. Našimi súpermi budú Fínsko, Francúzsko, Lotyšsko, Slovinsko, Švédsko, Rakúsko a Kanada. Začíname už v úvodný deň 9. mája o 20:20 h  práve s domácim Švédskom. 
V ďalšom programe čakajú našu reprezentáciu navrátilci zo Slovinska - 11. mája o 12:20 h. Nasleduje súboj s Rakúskom, Francúzskom a po dvojdňovej pauze s Kanadou, Lotyšskom a Fínskom. 

Po pauze budú na programe štvrťfinálové zápasy a finále je naplánované na nedeľu 25. mája v Štokholme. 

"Snažili sme sa zostaviť program, ktorý zaujme všetkých fanúšikov, ktorí milujú hokej a ktorí v máji 2025 navštívia Štokholm a Herning. Je tiež dôležité, aby rozpis vytváral spravodlivosť a dobré príležitosti pre všetky tímy, aby podali čo najlepší výkon. Myslíme si, že sa nám to podarilo a sme si istí, že nás čaká úžasný turnaj," povedal Tony Wiréhn, generálny sekretár MS v hokeji 2025.

Tomáš Magáth

Tomáš Magáth

Viac článkov od autora