Novinky - 04.10.2024 20:14

HC MONACObet Banská Bystrica - HK Dukla Trenčín 2:1 v 6. kole Tipos extraligy

Tomáš Magáth Autor: Tomáš Magáth | Zdroj: tasr / Jojsport

Všetky zápasy hokejovej Tipos extraligy možno sledovať na mobiloch, počítačoch či televíznych obrazovkách aj prostredníctvom aplikácie JOJ PLAY. 

Hokejisti Banskej Bystrice zdolali v 6. kole Tipos extraligy na domácom ľade Duklu Trenčín 2:1, keď o výhre rozhodli dvoma gólmi Bouchera v prvej tretine. Hostia po nich striedali brankára Valenta za Melicherčíka, no na zisk prvého bodu v sezóne im to nestačilo.
        Domáci dvoma gólmi Bouchera vyhnali v 13. minúte z bránky Valenta a následne sa im už Melicherčíka medzi žrďami nepodarilo prekonať. V druhej tretine nevyužili ani štyri presilovky v rade. V tretej inkasovali v oslabení z hokejky Baláža, avšak záver duelu zvládli, aj keď Trenčín odvolal brankára a hral v šestici.

        Tipos extraliga - 6. kolo:
        HC MONACObet Banská Bystrica - HK Dukla Trenčín 2:1 (2:0, 0:0, 0:1)
        Góly: 1. Boucher (Chicoine, Voyer), 14. Boucher (Bíreš, Wedman) – 48. J. Baláž (Josling, Cardwell). Rozhodcovia: Baluška, T. Orolin – M. Orolin, Ordzovenský, vylúčení: 4:5 na 2 min, presilovky: 0:1, oslabenia: 0:0, 2051 divákov.
        Banská Bystrica: Hrachovina – Scarlett, Chicoine, Zeleňák, Žabka, Michalčin, D. Stránský, Česánek – Petriska, Boucher, Voyer – Adams, Wedman, R. Faith – Výhonský, Bíreš, Tomka – A. Stránský, Čunderlík, Matoušek
        Trenčín: M. Valent (14. Melicherčík) – Cardwell, Macejko, Hatala, Schmiemann, Hlaváč, Starosta, T. Bokroš, D. Hudec – Green, J. Baláž, Ahl – Josling, Stapley, Záborský – Sojčík, Bortňák, Leskinen – T. Tomík, Dej, Krajčovič

Tomáš Magáth

Tomáš Magáth

Viac článkov od autora