Program
Volejbal - 21.08.2024 10:32

SVF a JOJ Šport sa dohodli na predĺžení spolupráce o ďalšie dva roky

Po troch rokoch spolupráce medzi televíziou JOJ Šport a Slovenskou volejbalovou federáciou prišlo v uplynulom období medzi týmito subjektami k dôležitej dohode. Slovenský televízny športový kanál, ktorý prinášal volejbal na obrazovky divákov od sezóny 2021/2022 a SVF sa dohodli na predĺžení spolupráce o ďalšie dva roky do záveru ročníka 2025/2026.

Pre SVF bola dohoda na predĺžení spolupráce s TV JOJ Šport prioritnou. „Rád by som v prvom rade vyjadril radosť a potešenie, že slovenský volejbal bude mať aj v nasledujúcich rokoch stabilitu pri televíznom vysielaní. TV JOJ Šport je partnerom SVF od leta 2021 a bola pri viacerých významných úspechoch a prezentácii nášho športu. Za uplynulé tri roky sa volejbal propagoval na úrovni, ktorú dovtedy nikdy nemal a veľmi si vážime toto strategické partnerstvo v oblasti televízneho vysielania. Umožňuje nám to prezentáciu partnerov SVF, ale aj klubov, či plážového volejbalu. Som rád, že sme spoločne s pánom Neuschlom našli cestu na vylepšenie podmienok zmluvy a môžem konštatovať, že sme ju posunuli na významne vyššiu úroveň. Zmluvu sme predĺžili o dve sezóny s opciou na ďalšie dve, takže aj o budúcnosť volejbalu je v rámci televízneho vysielania postarané. Tešíme sa na spoluprácu a množstvo hodín volejbalu na televíznych obrazovkách TV JOJ Šport,“ uviedol na margo predĺženia prezident SVF Marek Rojko.

TV JOJ Šport odvysielala počas troch sezón dokopy stovky zápasov v priamych prenosoch a ďalšie v najbližších dvoch rokoch pribudnú. „Sme radi, že je TV JOJ Šport dlhodobým kľúčovým partnerom mužského aj ženského volejbalu na Slovensku a aj v medzinárodných súťažiach, kde slovenské hráčky a hráči reprezentujú a robia dobré meno kvalitnému slovenskému volejbalu. Predĺženie kontraktu na produkciu a vysielanie domácich súťaží je pre nás dôležitým krokom. Už pri štarte TV JOJ Šport v roku 2021 sme deklarovali, že sme vznikli preto, aby sme podporovali slovenský šport a slovenských športovcov v domácich aj zahraničných súťažiach. Volejbal má dnes zo slovenských kolektívnych športov jeden z najvyšších počtov hráčok a hráčov v slovenských a medzinárodných tímoch a súťažiach a my sa tešíme, že zápasy všetkých sa pravidelne objavujú vo vysielaní TV JOJ Šport. Budeme sa veľmi tešiť, ak aj vďaka nášmu vysielaniu namotivujeme deti a mládež, aby sa rozhodli začať hrať volejbal,“ uviedol po podpise zmluvy riaditeľ kanála TV JOJ Šport a digitálnych médií TV JOJ Roman Neuschl.

Tomáš Magáth

Tomáš Magáth

Viac článkov od autora