SMS súťaž - 21.01.2024 13:27

Súťažná otázka Jasná 2024. Poznáme výhercov lyží Rossignol od najšport.sk s podpisom Petry Vlhovej

Zdroj: jojsport
V sobotu a nedeľu mohli diváci televízie JOJŠPORT súťažiť prostredníctvom SMS o podpísané lyže Rossignol Petrou Vlhovou od nášho partnera Najšport.sk. Obrovský záujem o dva páry lyží má svojich dvoch výhercov a nimi sú:
Katarína K., Poproč
Jozef O., Družstevná pri Hornáde

Obom blahoželáme, všetkým súťažiacim ďakujeme a tešíme sa na ďalšie podujatia Svetového pohára na JOJŠPORT. 

Ide o lyže francúzskej, viac ako storočnej značky Rossignol, na ktorých vyhrával preteky kedysi  Alberto Tomba, Jure Kosir, Tina Mazeová, ale aj Veronika Zuzulová a dnes naša historicky najúspešnejšia lyžiarka Petra Vlhová. Tá jazdí na lyžiach Rossignol od svojich šiestich rokov. Slalomové lyže sú určené pre technicky zdatných top lyžiarov, ktorí jazdia rýchly, ostro vykrojený oblúk na tvrdej upravenej trati, tak ako Petra Vlhová. Lyže šírky 68 mm v strede s vykrojením 12 metrov chcú naozaj len jedno: rýchly a razantný prechod z jedného oblúka do druhého. Agresívny pretekový dizajn týchto slalomiek len podčiarkuje vlastnosti s pretekárskou DNA. Sendvičová konštrukcia spája húževnaté bukové drevo s dvojitou Titanal-ovou výstuhou. O stabilitu  lyží v každom oblúku sa stará  technológia LCT (Line Control Technology), technológia z pretekárskej dielne Rossignol. Titanalový nosník vedený stredom lyže udržuje lyžu v pokoji a zabezpečuje rýchly prejazd každého oblúku s maximálnou kontrolou. Želáme vám veľa šťastia


Hrajte počas celého podujatia Jasná 2024 o zaujímavé ceny!

Počas televízneho vysielania bude zverejnená súťažná otázka ako aj na stránke jojsport.joj.sk/tipos-extraliga/sms-sutaz.

Odpovede na súťažnú otázku môžete posielať formou SMS a to v tvare A alebo B na číslo 987.

SMS 987 A SMS 987 B

Vaše odpovede posielajte do až nedele 21. 1. 2024 13:00.

Čím viac správnych SMS pošlete, tým bude väčšia vaša šanca na výhru. Výhercu budeme kontaktovať a zverejníme ho na web stránke jojsport.joj.sk/tipos-extraliga/sms-sutaz.

Cena SMS je 1 Eur s DPH.

Pravidlá SMS súťaže