SMS súťaž - 19.02.2024 16:30

Výhercovia SMS súťaží na JOJŠPORT

Tomáš Magáth Autor: Tomáš Magáth | Zdroj: jojšport

Uplynulý týždeň sme boli svedkami úžasných výkonov hokejistov v Tipos extralige i SHL, atlétov, volejbalistov, ale i bežcov na lyžiach či alpských lyžiarov. Počas týchto podujatí sme vám predstavili našu SMS súťaž o voucher na sledovanie JOJ PLAY. Telefonicky sme sa ozvali týmto našim divákom a zaslali sme im ich výhru. Blahoželáme!

Veľká gratulácia patrí 

Michal V., Budča
Jaroslav D., Banská Bystrica
Pavol Š., Smižany
Marián M., Bratislava

Počas reprezentačných zápasov slovenských hokejistov vo Zvolene s Nemeckom sme netradične na hokeji súťažili o lyže Salomon od bratov Žampovcov. Do súťaže sa zapojilo neuveriteľné množstvo fanúšikov, ale víťazom mohol byť len jede - Jozef S. z Dolného Ohája, ktorý si už lyže u nás aj prevzal a teší sa na lyžovačku vo Švajčiarsku. Blahoželáme a pre veľký úspech si takúto súťaž o lyže Salomon bratov Žampovcov ešte zopakujeme. Andreasa čakajú ešte tri podujatia, do posledných z nich sa možno zapojí aj Adam, tak sledujte JOJŠPORT, budeme vás informovať. 

Všetkým blahoželáme a tešíme sa na ďalšie spoločné súťaže pri sledovaní najlepšej a najsledovanejšej slovenskej športovej televízie JOJŠPORT. 

Tomáš Magáth

Tomáš Magáth

Viac článkov od autora