SMS súťaž - 19.09.2023 21:00

Výhercovia SMS súťaže

Pri štarte hokejovej Tipos extraligy priniesla televízia JOJŠPORT divákom možnosť zasúťažiť si o dresy domácich tímov televíznych duelov. Úlohou fanúšikov bolo prostredníctvom SMS odpovedať správne na otázky. 

V úvodnom zápase nového ročníka Tipos extraligy sme boli v Košiciach, kde majster privítal nováčika z Humenného. Šťastným výhercom dresu HC Košice podpísaného hráčmi je Karol Č. z Košíc. 

V nedeľňajšom druhom kole sme cestovali do Zvolena spolu s hokejistami Michaloviec. Takisto sme v SMS súťažili o dres, tentokrát však bude dres Zvolena vytvorený priamo na mieru výhercovi a tým je Igor F. z Banskej Bystrice.  Aj toto je možné, Igor je totiž rodák zo Zvolena a je na každom domácom zápase HKM. 

Výhercovia boli telefonicky kontaktovaní, verejnosti boli oznámení v našom hokejovom štúdiu, ktoré budeme pravidelne vysielať každý utorok večer a teraz ho máte možnosť vidieť opäť v našom videu.

Blahoželáme výhercom a tešíme sa vášmu obrovskému záujmu o naše súťaže. Presvedčili ste nás, že sa oplatí v nich pokračovať aj pri ďalších našich televíznych prenosoch.
Nezabudnite teda, že už tento piatok pri zápase HC Slovan Bratislava - HKM Zvolen a v nedeľu pri stretnutí HK Nitra - HK Dukla Ingema Michalovce budeme opäť súťažiť a budeme vám držať palce.