Novinky - 03.01.2024 20:35

HC '05 Banská Bystrica – HK Poprad 1:4 v 32. kole Tipos Extraligy

Tomáš Magáth Autor: Tomáš Magáth | Zdroj: jojsport / tasr

Tento duel 32. kola hokejovej Tipos extraligy je možné sledovať na mobiloch, počítačoch či televíznych obrazovkách aj prostredníctvom aplikácie JOJ PLAY. 

V našej SMS súťaži môžete hrať o 6-mesačné predplatné na aplikáciu JOJPLAY. 

V 32. kole Tipos extraligy hokejisti Banskej Bystrice prehrali s Popradom 1:4 a nenadviazali na posledné víťazstvo doma s L. Mikulášom. Tím spod Tatier potvrdil dobrú formu, vyhral jedenásty duel z posledných trinástich.
        V prvej tretine sa hostia ujali vedenia, keď v piatej minúte sa pekne uvoľnil Calof a na dvakrát bekhendovým blafákom pokoril Krošelja. Domáci nevyužili dve presilovky a pykali v oslabení. Spoza kruhov sa presadil Peresunko. Na začiatku druhej tretiny znížil z dorážky po prečíslení Wilkins, avšak Podtatranci boli úspešní aj v ďalšej početnej výhode, na 1:3 zvýšil po dobrej práci s pukom z ľavej strany Dmowski. V tretej tretine siahli Bystričania v presilovke po hre bez brankára v šestici, ale do opustenej svätyne ´baranov´ skóroval Calof.

        TEL - 32. kolo:
        HC '05 Banská Bystrica – HK Poprad 1:4 (0:2, 1:1, 0:1)
        Góly: 21. Wilkins (Vela, Turnbull) – 5. Calof (Belluš, Svitana), 17. Peresunko (Cardwell, Dmowski), 34. Dmowski (Peresunko, Cardwell), 60. Calof. Rozhodovali: M. Novák, Rojík – Valo, Tichý, vylúčení na 2 min.: 4:5, presilovky: 0:2, oslabenia: 0:0, 2322 divákov.
        Banská Bystrica: Krošelj – Bačík, Šenkeřík, Hora, D. Stránský, Luža, Ďatelinka, Pavúk – Turnbull, Vela, Wilkins – Petriska, R. Faith, Výhonský – Gašpar, Bíreš, Gašpar – Štrauch, A. Stránský, Matoušek
        Poprad: Vay – O. Turan, Kotvan, Cardwell, Brincko, D. Brejčák, Betker, Drgoň – Kukuča, Coulter, Dmowski – P. Svitana, Matej Paločko, Calof – Peresunko, Belluš, Melcher – Stanček, Bodnár, Przygodzki

Tomáš Magáth

Tomáš Magáth

Viac článkov od autora