Novinky - 28.11.2023 20:20

HK Poprad - HK Spišská Nová Ves 5:2 v 22.kole Tipos extraligy

Tomáš Magáth Autor: Tomáš Magáth | Zdroj: jojsport / tasr

Tento duel 22. kola hokejovej Tipos extraligy je možné sledovať na mobiloch, počítačoch či televíznych obrazovkách aj prostredníctvom aplikácie JOJPLAY 

Hokejisti HK Poprad zvíťazili v utorkovom 22. kole Tipos extraligy nad HK Spišská Nová Ves 5:2. "Kamzíci" triumfovali prvýkrát v sezóne v troch zápasoch za sebou a posunuli sa v tabuľke na 6. miesto. Štyri body zaznamenal v drese domácich Tomáš Záborský (1+3). Spišiaci napriek prehre zostali na druhej priečke.
        Popradčania otvorili skóre duelu 35 sekúnd pred koncom prvej časti, keď sa obranca Adam Drgoň presadil strelou od modrej čiary. Spišiaci v druhej časti zlepšili svoj výkon a počas štyroch minút strelili dva góly. Juraj Valach so šťastím vyrovnal na 1:1 a vedenie zabezpečil hosťom Róbert Džugan. "Kamzíci" v úvode tretej využili nedisciplinovanosť súpera a v početne výhode skórovali Ryan Dmowski a druhý presný zásah v zápase zaznamenal Drgoň. V 52. minúte sa po samostatnom úniku presadil Záborský a v závere upravil do prázdnej bránky Andrew Calof.

        Tipos extraliga – 22. kolo:
        HK Poprad – HK Spišská Nová Ves 5:2 (1:0, 0:2, 4:0)
        Góly: 20. Drgoň (Záborský), 44. Dmowski (Drgoň, Záborský), 45. Drgoň (Dmowski, Záborský), 52. Záborský (Calof, McFadden), 58. Calof - 32. Valach (Drábek, Archambault) 36. Džugan (Myklucha, Merežko). Rozhodovali: Baluška, Výleta – Bogdaň, Pribula, vylúčení: 7:5 na 2 min, navyše: navyše Hamráček 5+DKZ za seknutie a Vartovník 5+DKZ za napadnutie (obaja Spišská), presilovky: 3:0, oslabenia: 0:0, 3425 divákov.

Tomáš Magáth

Tomáš Magáth

Viac článkov od autora