Novinky - 28.12.2023 20:30

HKM Zvolen - HK Poprad 1:4 v 30. kole Tipos Extraligy

Tomáš Magáth Autor: Tomáš Magáth | Zdroj: jojsport / tasr

Tento duel 30. kola hokejovej Tipos extraligy je možné sledovať na mobiloch, počítačoch či televíznych obrazovkách aj prostredníctvom aplikácie JOJ PLAY. 

V našej SMS súťaži môžete hrať o 6-mesačné predplatné na aplikáciu JOJPLAY. 

Hokejisti HKM Zvolen prehrali vo štvrtkovom 30. kole Tipos extraligy s HK Poprad 1:4 a pod taktovkou dočasného trénera Norberta Javorčíka prvýkrát po troch dueloch nebodovali. Naopak hostia bodovali štvrtýkrát za sebou a pripísali si deviatu výhru z uplynulých jedenástich duelov, vďaka čomu sa dostali na štvrté miesto v tabuľke.
        Domáci nastúpili bez zraneného kapitána Viedenského a k tomu na poslednú chvíľu vypadol zo zostavy pre zdravotné problémy Kašlík, hoci sa na rozcvičke zúčastnil. Poprad sa v prvej tretine ujal vedenia v presilovke, keď z kruhu namieril presne Dmowski a minútu pred prestávkou tečom zvýšil na 2:0 Calof. Podtatranci mali lepší nástup aj do stredného dejstva, keď z nenápadnej akcie z kruhu švihom pridal tretí gól Coulter. Domáci znížili v tretej tretine v presilovke z kruhu Mitchom Hultsom. V závere hrali v šestici bez brankára, dráma sa však napokon nekonala, lebo Dmowski poistil výhru hostí.

        Tipos extraliga - 30. kolo:
        HKM Zvolen – HK Poprad 1:4 (0:2, 0:1, 1:1)
        Góly: 44. M. Hults (Zuzin, R. Bondra) - 10. Dmowski (Peresunko, Kotvan), 19. Calof (Urbánek, Brincko), 24. Coulter (Dmowski, Betker), 60. Dmowski (Coulter, Calof). Rozhodovali: M. Novák, Fridrich – Bogdaň, Ordzovenský, vylúčení: 3:4 na 2 min., presilovky: 1:1, oslabenia: 0:0, 2086 divákov.
        Zvolen: Kupsky – Mudrák, C. Hults, Kubka, Rauhauser, Hain, Sládok, Harborák – Mucha, M. Hults, R. Bondra – Marcinek, Šiška, Zuzin – Kolenič. Langkow, M. Hecl – Csányi, V. Fekiač
        Poprad: Vay – O. Turan, McFadden, Brincko, Kotvan, D. Brejčák, Betker – Svitana, Urbánek, Calof – Kukuča, Coulter, Dmowski –– Peresunko, Matej Paločko, Melcher – Česánek, M. Halama, Przygodzki

Tomáš Magáth

Tomáš Magáth

Viac článkov od autora