Novinky - 06.10.2023 20:28

HKM Zvolen – HK Dukla Trenčín 0:2 v 7. kole

Tomáš Magáth Autor: Tomáš Magáth | Zdroj: jojšport / tasr

Aj tento duel 7. kola hokejovej Tipos extraligy ste mohli sledovať naživo na svojej televízii prostredníctvom aplikácie JOJPLAY. 

Hokejisti Zvolena v 7. kole Tipos extraligy vôbec prvýkrát v sezóne stratili všetky body. Na domácom ľade prehrali s Trenčínom 0:2. Prišli tak zároveň aj domácu neporazenosť. Hostia spod hradu Matúša Čáka zaknihovali druhú výhru za sebou a súperovi pretrhli šesťzápasovú víťaznú sériu.
        Líder zo Zvolena po žŕdke Zuzina inkasoval prvý gól v dvanástej minúte. Krajčovič využil zaváhanie domácej defenzívy a z pravého kruhu vystrelil nad lapačku Kupskyho – 0:1. Následne Zvolenčania nevyťažili z tlaku a po ubránenej presilovke súpera inkasovali v druhej tretine druhýkrát. Immo ušiel obrane HKM a samostatný nájazd premenil – 0:2. Následne sa Trenčania spoliehali na prečíslenia, z ktorých mohli pridať tretí gól. Vedúci celok tabuľky nedokázal nájsť recept na dobrú defenzívu hostí a brankára Lacouveeho, nevyšla mu ani hra v šestici a tak prvýkrát v sezóne nezískal ani bod.

        7. kolo TEL:
        HKM Zvolen –HK Dukla Trenčín 0:2 (0:1, 0:1, 0:0)
        Góly: 13. Krajčovič (Lichanec, Ekberg), 36. Immo (Conway, Hlaváč). Rozhodovali: Výleta, M. Novák – Synek, Kacej,
vylúčení na 2. min: 4:4, presilovky a oslabenia: 0:0, 2192 divákov.
        Zostavy:
        Zvolen: Kupsky – Hain, Sládok, Mudrák, C. Hults, Kubka, Rauhauser – Šiška, Langkow, R. Bondra – Kašlík, M. Hults, M. Hecl – Marcinek, Viedenský, Zuzin – Csányi, V. Fekiač, Kolenič
        Trenčín: Lacouvee – Pietroniro, Starosta, Ekberg, Hlaváč, Nemčík, Bokroš – Charbonneau, Baláž, Š. Petráš – Hertzberg, Conway, Immo – D. Hudec, Sojčík, Giľák – M. Sloboda, Lichanec, Krajčovič

Tomáš Magáth

Tomáš Magáth

Viac článkov od autora