Novinky - 07.12.2012 08:45

Adam stretol svoju hviezdu.

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: HKM

Adam Valentín správne odpovedal na prvú otázku z histórie zvolenského hokeja, ktorú sme vám položili pred dvoma týždňami. Bol jedným z takmer troch desiatok aktívnych fanúšikov HKM, ktorí sa do súťaže zapojili, no jediným, na ktorého sa usmialo pri žrebovaní šťastie. 14-ročný Adam si teda mohol vybrať s ktorým z hokejistov spod Pustého hradu by sa chcel stretnúť a zvolil si útočníka Kamila Brabenca.

Hviezda 1_02

Center prvého zvolenského útoku to vie nielen na ľade, ale aj s mládežou, veď je otcom troch detí, a tak si s Adamom pekne „pokecali“. Mladý fanúšik priznal, že jeho počítačový hokejový tím, s ktorým bojuje proti mužstvám NHL má na hrote prvého útoku práve Kamila Brabenca a pochválil zvolenského hokejistu, že mu to ide nielen v drese HKM, ale aj v jeho hre. Na rad sa však dostali aj serióznejšie témy a Adam sa toho o treťom najproduktívnejšom hráčovi celej extraligy dozvedel naozaj veľa.

V rámci programu „STRETNI SVOJU HVIEZDU“ môžete do 14. decembra odpovedať na novú otázku a pred Vianocami to budete možno vy, kto bude v Black Coffee sedieť s vybratým hokejistom.

Tu je otázka:

Koľko krát sa hokejisti LB Zvolen stali víťazmi 1. SNHL a hrali kvalifikáciu o postup do najvyššej federálnej súťaže?

 Svoje odpovede posielajte na adresu [email protected] do 10-tej hodiny 14. decembra.

Do e-mailu nezabudnite uviesť svoje kontaktné údaje a meno hráča, s ktorým by ste sa radi stretli.