Novinky - 14.09.2011 12:52

Prípravný zápas: Dukla Trenčín – HKM Zvolen 2:4 (0:2, 2:0, 0:2)

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: hkmzvolen
Zvolen príprava s Trenčínom

Dukla Trenčín – HKM Zvolen  2:4 (0:2, 2:0, 0:2)

Góly: 36. Tybor, 38. Kopecký - 10. Zuzin (Trochta, Škvaridlo), 17. Trochta,48. Baláž (Otčenáš), 60. Škvaridlo
Doplnkové sam. nájazdy 0:2, góly za HKM Trochta a Slovák.

Zápas v Trenčíne sa niesol v komornom duchu. K ľuďom, ktorí sa neustále schádzajú a zapaľujú sviečky pred zimným štadiónom, sa dnes ešte pred zápasom pridali aj všetci zvolenskí hráči a realizačný tím. Symbolickú sviečku prišiel zapáliť aj prezident HKM Zvolen Miroslav Michalek s manželkou, nakoľko sám osobne poznal viacerých hráčov tragickej výpravy. Diváci, medzi ktorými boli aj dvaja fanúšikovia HKM boli z úcty k Pavlovi Demitrovi odetí väčšinou v čiernom, počas zápasu a prestávok nehrala hudba.


V stretnutí rozdielnych tretín rozhodovala o výsledku posledná. Gólom Baláža sa v nej hostia ujali vedenia 3:2 a domáci v snahe o vyrovnanie už dve minúty pred koncom odvolali brankára. V power-play však úspešní neboli a namiesto vyrovnania sa dočkali štvrtého gólu vo vlastnej sieti, ktorý do prázdnej bránky strelil Škvaridlo.

HKM Zvolen: Škrečko (Trenčan) – Mucha, Juraško, Bronilla, Ďaloga, Vantroba, Hraško, Ťavoda, Šiška – Baláž, L. Jurík, Otčenáš, Slovák, Šachrajčuk, Brabenec, Zuzin, Trochta, Škvaridlo, Leskovjanský, M. Jurík, Méry.

Už o týždeň, 16. septembra nastúpia Zvolenčania na prvý zápas extraligového ročníka 2011/2012 v Žiline a o dva dni, v nedeľu 18. septembra privítajú na svojom ľade majstra HC Košice.