Novinky - 07.09.2023 18:50

Informácie k cenám vstupeniek

redakcia Autor: redakcia | Zdroj: hksnv.sk

Vážení fanúšikovia HK Spišská Nová Ves!

Už budúcu nedeľu 17. septembra budeme hostiť v rámci 2. kola Tipos extraligy hokejistov HK 32 Liptovský Mikuláš. Vedenie klubu prináša dôležité informácie k cenám lístkov na tento duel.

„Cenotvorba, respektíve druhy vstupeniek sme vytvorili spôsobom, ktorý predovšetkým zohľadňuje divácku atraktívnosť súperov, vychádzajúc z dlhodobých štatistík návštevnosti domácich zápasov a skúseností z minulej sezóny. Dôležitými faktormi pri vzniku cenníka bol záujem vedenia klubu vyhovieť čo najväčšiemu počtu fanúšikov,“ prezradil generálny manažér klubu Richard Rapáč.

„Každý tak dostane možnosť vybrať si svoje miesto podľa vlastného výberu v troch sektoroch, a to: Hlavné a vedľajšie tribúny a dolný oval. V hornom ovale si bude môcť fanúšik zakúpiť tzv. miestenku za vyššiu sumu. Naopak, v dolnom ovale bude voľné sedenie v nižšej cenovej relácii,“ pokračoval Rapáč a na záver dodal: „Verím, že možnosti výberu fanúšikovia ocenia a spoločne opäť vytvoríme našim chlapcom atmosféru, ktorá zo Spiš Arény spraví nedobytnú pevnosť, kam budú súperi neradi cestovať.“

Cenník vstupeniek na stretnutie s Liptovským Mikulášom (Nedeľa, 17. septembra):

Hlavné tribúny A2,A3,D2,D3: 9 eur, s konkrétnym miestom

Vedľajšie hlavné tribúny D1,D4,D5,D6,A1,A4,A5: 7 eur, s konkrétnym miestom

Dolný oval, t.j. sektory C,B: 6 eur, voľné sedenie

Deti do 120 cm ZDARMA, ale bez nároku na miestenku

ŤZP: 5 eur, vstupenka sa dá zakúpiť len na sekretariáte zimného štadióna