Novinky - 23.01.2019 17:37

Kamzíci sa buchli po vrecku! Do HK Poprad trio zámorských hráčov

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: sita, huste.tv

Káder tipsportligového hokejového klubu HK Poprad rozšírilo trio hráčov zo zámoria. Ako referuje oficiálny web "kamzíkov", pod Tatry prichádzajú Američan Alex Miner-Barron a Kanaďania Justin Buzzeo a Kevin Miller. "Spolu s trénermi aj s realizačným tímom sme mali v pláne doplniť náš káder. Takto činí takmer každý klub a ak sa už chceme pozerať aj smerom k vyraďovacej časti súťaže, nemôžeme zaváhať a robiť niečo pre úspech. Pracovali sme na rôznych úrovniach vystuženia kádra. Chceli sme tu v prvom rade dotiahnuť našich odchovancov. Aj keď bol záujem aj zo strany Dávida Buca a Skokana aby opäť obliekli náš dres, ich príchody boli veľmi zložité a zamotané. To platí aj o Lukášovi Hvilovi, pri ktorom sa nám nepodarilo zrealizovať s jeho klubom výmenu," prezradil riaditeľ klubu Ľudovít Jurinyi.

Dvadsaťsedemročný obranca Alex Miner-Baronn doteraz hral v Nemecku v DEL2 za Freiburg, o rok starší krdelník Justin Buzzeo prichádza do Popradu z anglického Sheffieldu a 24-ročný útočník Kevin Miller zo zámorskej NCAA z klubu Greenville Swamp Rabbits. Vedenie HK Poprad robí všetko pre to, aby všetci traja nastúpili už v piatok proti MAC Budapešť.

Popradčanov sa súvislosti s príchodom tria hráčov zo zámoria opúšťa káder tímu Peter Lichanec, zranený je Patrik Koyš a do tréningového procesu "kamzíkov" sa zapojil Matúš Paločko.