Novinky - 14.01.2012 09:57

Marek Biro: Ďalšia totálna blamáž

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: Tomáš Kyselica
Marek Biro sa spolu s Erikom Bednárom teší z streleného gólu.

Marek Biro si v zápase pripísal na svoje konto do štatistík jeden gól a jednu asistenciu, ktorou načal spolu so skórujúcim Martinom Filom martinské MHC v prvej tretine. To však bolo vzhľadom na priebeh strednej časti hry málo. „Čo k tomu dodať? Po prvom góle sme úplne prestali hrať a prehrali sme si všetko sami. Súpera sme navyše posadili na koňa niektorými zbytočnými vylúčeniami a ten to tvrdo trestal,“ ťažko hľadal slová po zápase Biro.

Prvá tretina bola strelecky veľmi úspešná, keď až 22 pukov letelo na brankára Šimka, no len jeden z nich si našiel cestu do brány. Martinu stačilo na 5 gólov v druhej tretine len 17 pokusov na využitie štyroch presiloviek. „My sme si po prvej tretine povedali v kabíne, že je 1:0, ale nehráme dobre. Žiaľ, to čo sa odohralo v druhej časti hry bol pravý opak toho, s čím sme do nej vstupovali. Nemôžeme si dovoliť byť doma natoľko vylučovaní, pretože súperi to trestajú gólmi z presiloviek. Neviem, čo mám ešte povedať. Najrozumnejšie by v tejto chvíli bolo asi sa ospravedlniť fanúšikom. Ale to už je koľký raz v tejto sezóne? A napriek tomu sme odohrali ďalší zápas, čo bola totálna blamáž,“ odvetil strelec tretieho gólu.

Strelecké pokusy. Už sme ich niekoľkokrát vzhľadom na súboj s MHC spomenuli. Bolo ich veľa, dokonca za celý zápas až 45, no tri góly doma na víťazstvo nestačili. „ Nepadá nám to. Snažíme sa síce strieľať, ale druhá vec je tá, že nikto z našich útočníkov nie je pred bránou. Nie je tam žiadna clona a po prihrávkach príde ľahký pokus, ktorý brankári v pohode chytajú. Možno by to chcelo aj viac pokoja na modrej na hokejkách,“ dodal na margo nelichotivej efektivity Biro.

FOTO: KITA /Tomáš Somr