Novinky - 10.01.2012 16:14

Mládež: Výsledky nadstavby proti Slovanu

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: Tomáš Kyselica

5.HT:

8.1.2012 Dukla Trenčín – HK Nitra 24:2  (11:0,5:1,8:1)

Góly Dukly: 4. Maniaček (Honeček), 4. Honeček (Pisch), 5. Ďurina (Ferenyi, Haščák), 6. Korbel (Juraj), 10. Honeček, 11. Haščák (Ferenyi, Ďurina), 13. Honeček (Pisch), 14. Ďurina (Ferenyi, Haščák), 16. Šalát (Korbel, Juraj), 17. Ďurina (Ferenyi, Honečková), 17. Ďurina (Haščák), 25. Maniaček (Honeček), 27. Korbel (Šalát), 37. Pisch (Honeček), 38. Ferenyi (Ďurina), 18. Haščák (Ďurina), 43. Honeček (Pisch), 44. Haščák (Ferenyi), 47. Haščák (Ďurina), 50. Ferenyi (Ďurina), 52. Pisch (Maniaček), 53. Ďurina (Ferenyi), 59. Ferenyi, 60. Korbel.

Vylúčení: 2:3, Trestné strieľania: 0:0, Strely: 90:10 !!

DUKLA: Ondruš (Jankovský) – Bulko, Kuchárik, Honečková, Hlaváč, Spaček, Matuška, Král, Šúry – Maniaček, Honeček, Pisch, Ďurina, Haščák, Ferenyi, Juraj, Šalát, Korbel

Marek Fraňo (tréner Dukly): Náš prvý zápas v novom roku sa hral od začiatku stretnutia na jednu bránu. Súpera sme nepustili do vážnejšej šance, čo potvrdzuje aj pomer striel 90:10 v náš prospech. Až na malé zaváhanie v koncentrácii v druhej tretine sme odohrali zápas v dobrom tempe. Teší ma kombinačná hra aj za vysokého stavu a fakt, že sa chalani neulakomili a nevláčili puky. Za výsledok aj predvedenú hru chalanom ďakujeme a gratulujeme.

7.1.2012  Dukla Trenčín n.o. – Slovan Bratislava mládež 7:3 (3:1,2:1,2:1)

Góly Dukly:  3. Less, 10. Drien Hugo (Okuliar), 16. Kukuča (Vondra), 25. Ondrejkovič, 31. Ondrejkovič, 46. Okuliar, 57. Less (Ďurina, Maniaček).

Vylúčení: 5:3,  strely: 34:23.

DUKLA: Kostelný (Píš) – Ondrejkovič, Vondra, Bulko, Gimecký, Peter, Kuchárik, Macák – Okuliar , Drein Hugo, Kukuča, Pavelka, Ferényi, Haščák, Less, Ďurina, Maniaček.

Mgr. Martin Sojka (tréner Dukly):  Myslím si, že môžem toto stretnutie hodnotiť kladne, napriek tomu, že sme v stretnutí vyrobili množstvo individuálnych chýb, ktoré však pramenili z prílišnej snahy. Nastúpili sme  so siedmimi piatakmi v zostave, tak chlapcov musím pochváliť, lebo sa pobili o víťazstvo. Teší ma, že zodpovednosť začínajú na seba preberať noví hráči, ktorí v minulosti iba „sekundovali“ pri víťazstvách. Chlapcom za víťazstvo a bojovnosť v stretnutí ďakujeme.

1.liga mladších žiakov – 7.ŠHT NADSTAVBA A:

7.1.2012 HC Slovan Bratislava mládež – Dukla Trenčín n.o. 13:5 (5:2, 4:1, 4:2)

Góly Dukly: 10. Halgoš (Jakubec), 17. Halgoš (Nezník), 39. Nezník (Jakubec), 50. Nezník (Halgoš), 52. Halgoš (Jakubec).

Vylúčení: 3:3, presilovky: 1:1, oslabenia: 0:0, strely: 39:19

DUKLA: Brodanský, Dušák – Balaj, Žák, Šagát, Pastorák, Kováčik, Minárik, Halgoš, Nezník, Jakubec, Kabát, Kollár, Tarabus, Ďurech, Kopunec, Schiffer.

Patrik Zelenka (tréner Dukly): Zápas ovplyvnili tri faktory, Neúplný káder na našej strane a úplný a hlavne kvalitný, fyzicky vyspelejší káder a aj  vynikajúci výkon na strane súpera. Prísnejšie kritéria z nášho tímu zniesli snáď iba traja, štyria hráči. Ostatní sa snáď prišli pozrieť na novovybudovaný štadión v Bratislave. Treba si uvedomiť , že bez nasadenia a bojovnosti sa nedá nič dosiahnuť a hlavne sa nedá individuálne napredovať. Dúfam, že sa poučíme a takýto ustráchaný výkon sa už nebude opakovať.

1. liga starších žiakov – 8.ŠHT NADSTAVBA A:

8.1.2012  Dukla Trenčín n.o. – HC Slovan Bratislava mládež 1:7 (0:0,1:5,0:2)

Gól Dukly:  25. Jánoš (Bernát).

Vylúčení: 4:10, presilovky: 1:0, oslabenia: 0:2, strely: 29:32.

DUKLA: Chyla (Ďurech)  – Vavro, Trnavský, Augustín, Rajnoha, Svat, Dúžek  – Škvarka , Čacho, Krištofovič, Jánoš, Smolka Erik, Bernát, Osvald, Drien, Smolka David, Červenec.

Mgr. Martin Sojka (tréner Dukly):  Veľmi ťažko sa mi hodnotí toto stretnutie. Do 30. minúty stretnutia sme držali so súperom krok, no položili nás dva inkasované góly v našej presilovke, ktoré rozhodli o celom vývoji zvyšku stretnutia. V druhej tretine dopadla na mojich hráčov depresia a úplná frustrácia, naopak súperovi vyšlo všetko, na čo siahol. Vážim si však, že do poslednej tretiny sme nastúpili so vztýčenou hlavou a chlapci bojovali až do konca stretnutia. Veľmi si cením na chlapcoch, že našli v sebe morálne sily a veľmi chceli a bojovali v poslednej tretine aj napriek tomu, že sme dohrávali na 10 hráčov. Za toto si chalani zaslúžia z našej strany absolutórium a verím, že sme na dobrej ceste v zostupe morálne – vôľových vlastností a vieru vo svoje možnosti. Chlapci, ďakujeme.

1. liga mladších žiakov – 9.ŠHT NADSTAVBA A:

7.1.2012 HC Slovan Bratislava mládež – Dukla Trenčín n.o. 2:6 (0:1, 1:2, 1:3)

Góly Dukly: 10. Kondys (Ondris, Briestenský), 29. Ondris (Briestenský, Pataky), 40. Novák (Pataky), 48. Briestenský (Kondys, Ondris), 50. Briestenský (Kondys, Hatala), 59. Hecl.

Patrik Zelenka (tréner Dukly): Stretnutie dorasteneckej úrovne, nakoľko v oboch tímoch nastúpili stabilní hráči svojich dorasteneckých tímov, ale vekom ešte žiaci. Od začiatku sa hral vynikajúci hokej. Ku cti našim hráčom svedčí to, že dokázali do bodky plniť taktické pokyny , ktoré sme si určili pre tento dôležitý zápas. Vynikajúco sme pokrývali stredné pásmo,  takisto hru v obrannom pásme sme hrali zodpovedne. Vynikajúci výkon podal brankár Murín a v poli korunoval svoj výkon Briestenský, autor dvoch gólov a dvoch gólových prihrávok. Urobili sme dôležitý krok k naplneniu nášho  cieľa, ktorým je postup na záverečný turnaj Majstrovstiev Slovenska. Chalanom skutočne veľmi ďakujeme za výkon.