Novinky - 07.01.2012 12:41

Výkon nebol zlý, disciplína áno

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: hkdukla.sk

Hlavný kameň úrazu bude zrejme postavený tentoraz na veľkom počte vylúčených hráčov. Žltočervený dres sa totižto až desaťkrát počas včerajšieho duelu objavil na trestnej lavici určenej pre hostí. Košičania strelili zo svojich troch gólov dva práve v početnej prevahe a zvíťazili nad Trenčanmi 3:1. 

Domáci boli lepší vo väčšine aspektov hry, mužstvo trénera Dušana Gregora sa muselo brániť celú jednu tretinu a sily mu dochádzali. Aj vďaka tomu mali prevahu oceliari v štatistike streleckých pokusov, keď vyslali na bránku Tomáša Hiadlovského 31 striel, z ktorých tri skončili za chrbtom trenčianskeho brankára, zatiaľ čo hostia na Hyláka letelo o šesť pukov menej. 

"Nepodali sme zlý výkon a najmä v druhej tretine sme dominovali. Žiaľ, doplatili sme na našu nedisciplinovanosť a vylúčenia. Košičania boli lepším tímom, predsa len majú viac skúseností. Ja som dal napriek tomu, že máme mladý tím, príležitosť aj dvom juniorom," povedal po zápase kormidelník žltočervených Dušan Gregor.

Ako tréner Gregor povedal, v zostave sa objavili aj dve mená, ktoré sú vekom ešte juniori. Okrem Miroslava Habšudu, ktorý sa v tíme Dukly objavuje už dlhšiu dobu, si po prvýkrát obliekol žltočervený seniorský dres aj Tomáš Nechala, teda ďalší obranca. Obaja hrali spolu v obrannej dvojici.