Novinky - 04.01.2012 11:03

Ondrej Mikula: Nemrzí ma, že som prišiel o hetrik

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: Tomáš Kyselica

Ondrej otvoril strelecký účet Trenčanov v 7.minúte, svoj druhý presný zásah pridal v 25.minúte, kedy ním vyrovnával na 3:3. „Dobrú robotu odviedol pri vyrovnávajúcom góle Peťo Sojčík, ktorý napádal rozohrávku Žiliny a ja som išiel za ním. Zaklepal som hokejkou o ľad, že možno to vyjde a možno nie. Chvalabohu, podarilo sa a obranca to odovzdal. Ešte Rišo Lelkeš mi dokonca rozprával, že za mnou bol a boli by sme tak pred bránkou dvaja, no ja som to vzal na seba,“ povedal na margo svojho druhého presného zásahu Ondrej Mikula.

Ten mohol mať na konte aj hetrik, keď bol úspešný aj v premenení samostatného nájazdu, no práve jeho pokus sa nepočítal ako rozhodujúci. „Nemrzí ma, že som prišiel o hetrik. Dôležité sú body, víťazstvo a ideme ďalej,“ okomentoval svoj (ne)hetrik hráč s číslom 16 na drese.

Gólostroj menom Ondrej Mikula sa pomaličky rozbieha. V posledných troch dueloch sme Ondrejovi napočítali tri góly, celkovo ich má na svojom konte už desať. „Za každý gól som nesmierne rád a presný zásah poteší každého hráča. Taktiež aj keď mu to začne sypať, no či už ho strelím ja alebo niekto iný, nie je vôbec dôležité. Ten gól bude mať stále takú istú cenu a platnosť, hlavné je, aby sme bodovali,“ neskrýval Mikula dávku tímového ducha.