Novinky - 29.12.2011 12:42

Prelomí Dukla neúspešnú sériu so Slovanom v poslednom zápase roka?

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: Tomáš Kyselica

Ten utrpel v poslednom kole zdecimujúcu porážku, ktorá by sa v spojení s menom klubu určite dala prirovnať k potupnému výsledku. Slovan utŕžil na Záhorí desiatku, navyše nestrelil ani jeden gól. V poslednom zápase starého roka, ktorý bude pre belasých zároveň posledným pred vlastnými fanúšikmi, budú mať zverenci trénera Štefana Mikeša čo „žehliť“. Skalický debakel ich bude iste sužovať ešte dlhšiu dobu a nie je isté či sa dokážu z neho spamätať hneď pri najbližšej príležitosti.

Toho by mohli využiť Trenčania nabudení vysokým víťazstvom v poslednom vystúpení na vlastnom ľade v roku 2011, keď taktiež dokonale rozobrali svojho súpera. Zvolen si odniesol spod Matúšovho hradu päťgólový nákup. Hokejisti Dukly vyhrali tak už dva zápasy po sebe na plný bodový zisk, čo sme teda v štatistickom údaji nespozorovali už dlhšiu dobu. Zdá sa, že Vianočné sviatky prospeli viac žltočerveným. Uvidíme preto, kto sa bude môcť po piatkovom zápase viac tešiť na Silvestra a príchod nového roka.

Slovanisti majú čo odvracať, Trenčania majú po dvoch víťazstvách dosah na piate miesto a navyše zrejme aj väčší pokoj na hokejkách. Výhodu domáceho prostredia však budú mať Bratislavčania. V prebiehajúcej sezóne zatiaľ nevedia nájsť zverenci Dušana Gregora na nich ten správny recept. V troch doterajších vzájomných súbojoch ťahali v každom z nich za kratší koniec. Bolo by teda na čase túto čiernu sériu proti Slovanu zlomiť a ideálna príležitosť sa črtá práve v poslednom kole starého roka. 

Slovan BratislavatímyDukla Trenčín
19,86%využitie presiloviek8,87%
79,75%úspešnosť oslabení83,21%
1253početnosť streľby1108
9,25%úspešnosť streľby7,76%
Šatan 27          +/-Trefný 13
Šatan 37 (16+21)produktivitaFabuš 26 (13+13)
Konrád 92,93úspešnosťKováč 92,82
Orčík 66,67brankárov (%)Hiadlovský 90,47