Novinky - 24.12.2011 00:55

Šťastné a Veselé Vianoce prajú bývalé aj súčasné osobnosti Dukly - časť 2.

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: Igor Klemens

Radoslav Tybor: Všetkým fanúšikom a priaznivcom Dukly prajem krásne prežitie Vianočných sviatkov a do Nového roku veľa zdravia, šťastia a rodinnej pohody.

Samir Saliji: Hráčom Dukly Trenčín prajem veľa zdravia a športových úspechov, vedeniu veľa šťastia v zháňaní financií a šťastnú ruku pri výbere hráčov, fanúšikom silné hlasivky a celej Dukle prajem, aby vychovala ďalšiu osobnosť, akou bol Paľo Demitra!

Martin Opatovský: Všetkým fanúšikom, hráčom a partnerom našej Dukly prajem krásne prežitie Vianočných sviatkov a do Nového roku fanúšikom veľa trpezlivosti a mocné hlasivky, hráčom pevné zdravie a veľa chuti do hokeja a sponzorom veľa peňazí, nech aj naďalej podporujú našu Duklu.

Jiří Malinský: Chtěl bych všem lidičkám, kteří mají v srdci Dukličku, popřát klidné prožití Vánočních svátkú a vše nejlepší do celého příštího roku, mnoho zdaru v osobním i profesním životě.

Richard Lintner: Prajem všetkým fanúšikom Dukly Trenčín Veselé Vianoce. Všetkým nám prajem, aby sme sa dokázali tešiť aj z maličkostí a využili každý jeden deň v roku 2012 úplne naplno.

Juraj Jakubík: Dukle by som jedným dychom poprial skvelých fanúšikov! Fandi Dukle ak si pravý! Nie len vtedy, keď sa darí!

Jakub Gašparovič: Prajem všetkým do Nového roku hlavne veľa zdravia, pohody a príjemných chvíľ, ktoré verím, že si spoločne pripravíme aj na zimnom štadióne.