Novinky - 23.12.2011 23:56

Čo si prajú pod stromček tréneri mládeže?

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: Tomáš Kyselica

Marek Fraňo (tréner prípravky 4 a 5.ŠHT): Vzhľadom na kategórie, ktoré trénujem, si prajem, aby viac detí chodilo na ten hokej. Každý rok je to horšie a detí je stále menej a menej. Viem, že je to finančne náročné, ale v tomto smere by bolo dobré, aby sa deti zapojili do športovej činnosti, či už je to futbal, hokej alebo niečo iné. Taktiež by som si prial, aby sa chlapcom darilo jednak po osobnej a jednak po športovej stránke v novom roku.

Mgr. Martin Sojka (tréner 6.ŠHT a 8.ŠHT): Ja si želám len jedno, aby sa chlapcom darilo, aby napredovali, učili sa, dennodenne sa zlepšovali a spoločným úsilím dosiahlo to, aby sa čo najviac chlapcov presadilo v doraste a vyšších kategóriách. Nič viac si neželám, len aby všetci svedomito pracovali a reprezentovali vzorne Duklu Trenčín.

Patrik Zelenka (tréner 7.ŠHT a 9.ŠHT): Želal by som si, aby chlapci pracovali minimálne tak svedomito, ako doteraz a boli zdraví. Taktiež si prajem, aby chlapci dosahovali dobré výsledky v škole, pretože škola je istým spôsobom dôležitejšia ako hokej. Môže prísť nejaké zranenie, samozrejme nikomu to neprajem, ale z tohto hľadiska je teda škola dôležitá. Ďalej snáď len to, aby chalanov naďalej hokej bavil, mali z neho radosť a tú prenášali na ľad najmä v zápasoch.

Viliam Čacho (tréner dorastu): V prvom rade by som chcel popriať všetkým fanúšikom Dukly, hráčom, realizačnému tímu, mojím chlapcom a všetkým trénerom, s ktorými spolupracujeme, príjemné prežitie Vianočných sviatkov a taktiež Šťastný Nový rok. Hlavne toho zdravia a veľa športových úspechov všetkých kategórií Dukly Trenčín. Čo sa dorastu týka, prajem si, aby chlapci chodili poctivo na tréningy v plnom počte, pretože prichádzajú zranenia, niektorí maródujú. Z tohto hľadiska pre nich zdravie, aby dosahovali dobré výsledky v škole a hlavne nech v hokeji dosiahnu nejaký ten úspech a nech majú z neho radosť.

Róbert Kaláber (tréner juniorov): Zdravie a veľa ďalších chalanov s chuťou na sebe pracovať. Nielen mojím zverencom, ale i všetkým mladým hokejistom na Slovensku prajem, aby ich hokej naďalej bavil a chutil im, aby mali stále viac a viac motivácie na sebe pracovať.