Novinky - 24.12.2011 00:45

Šťastné a Veselé Vianoce prajú bývalé i súčasné osobnosti Dukly

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: Igor Klemens

Ján Homer : Príjemné prežitie vianočných sviatkov v kruhu najbližších, plné pohody a radosti a v Novom roku hlavne pevné zdravie a veľa pekných hokejových zážitkov.

Július Pénzeš: Prajem šťastné a pokojné Vianoce, veľa lásky, úsmevu, porozumemia v Novom roku a splnenie túžob a očakávaní celej rodine Duklákov.

Marcel Hanzal: Hokejovému klubu Dukla Trenčín, ako i fanúšikom prajem krásne sviatky a do Nového roku veľa úspechov, fanúšikom trpezlivosť, ale hlavne veľa zdravia pre všetkých, lebo to je najdôležitejšie.

Ján Pardavý: Všetkým fanúšikom Dukly by som chcel zaželať príjemné prežitie Vianoc, do Nového roku samozrejme pevné zdravie a aby mali s nami trpezlivosť, keď sa nedarí a veľa radosti z hokeja, keď nám to ide.

Jaroslav Kóňa: V Novom roku želám všetkým v Dukle hlavne veľa zdravia, rodinnej pohody, hráčom a trénerom vydarené play-off a fanúšikom veľa radosti na tribúnach, aby chodili na hokej a dobre sa bavili.

Martin Filo: Veselé Vianoce a šťastný Nový rok prajem všetkým. Fanúšikom ďakujem za doterajšiu priazeň a do Nového roku im prajem veľa príjemných športových zážitkov. Sponzorom ďakujeme za vynaložené prostriedky a želáme im v Novom roku väčšie zisky J. Dukle gratulujem k výročiu a zároveň jej želám, nech sa prehupne do ďalšej úspešnej dekády budovania úspešného klubu.