Novinky - 21.12.2011 19:29

Bude predvianočná Nitra trojbodová?

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: Tomáš Kyselica

Či sa tam našim chlapcom alebo nedarí, o tom je zbytočné polemizovať. Súčasná situácia nie je dobrá a každý z nás to vie. Dukla body potrebuje, no stále čaká na prvý zápas. Zápas, v ktorom by sa mohla naštartovať a nakopnúť. A ak náhodou nejaký taký možno prišiel, vystriedal ho druhý a v tom zjavne pozitívny dojem iste neprevládal. Veď o tom boli aj posledné dva rozhovory s Rišom Lelkešom a Liborom Hlubučekom.

Na druhej strane sa nám žiada spomenúť jedna rečnícka otázka: Proti komu, ak nie proti Nitre? Nitrania totiž nenašli v tejto sezóne ešte tú pravú tvár. Sem-tam sa im pritrafí nejaké to prekvapenie v podobe zisku bodov, ako tomu bolo naposledy v Skalici. Počas sezóny prišla prvá zmena trénera, o pár týždňov ďalšia. Okuliar a Jaško neboli zrejme tými vhodnými učiteľmi mladého nitrianskeho mužstva. Vedenie to teda skúša nájsť v Ladislavovi Branikoviči.

Blížia sa Vianoce, a tak by určite nebolo na škodu zaplátať výsledok z utorka trojbodovým víťazstvom. V Nitra Aréne to však Trenčanom ide akosi ťažšie. V tejto sezóne tam síce hrali len raz, predviedli slušný výkon na zápas vonku, no aj napriek tomu prehrali po predĺžení.

Veríme tak, že dva dni pred Vianocami bude mať každý fanúšik žltočerveného hokeja radosť z troch bodov, ktoré mu naši hokejisti prinesú pod stromček predčasne už vo štvrtok. Bolo by to určite krásne, ale každá minca má dve strany a na prípadnú radosť si musíme ešte počkať.

HK NitratímyDukla Trenčín
16,99%využitie presiloviek 8,17%
85,14%úspešnosť osla.82,60 %
1010početnosť streľby1038
7,92%úspešnosť streľby7,41%
Segľa 3          +/-Trefný 12
Štefanka 7+14kanadské bod.Fabuš 11+12
Čiliak 88,17%úspešnosťKováč 92,61%
Fedor 84,82%brankárovHiadlovský 90,47%