Novinky - 30.11.2011 17:32

Mládež: Ôsmaci zaváhali v Bratislave

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: Tomáš Kyselica

1.liga mladších žiakov – 6.ŠHT:

26.11.2011 HC Slovan Bratislava-mládež – Dukla Trenčín n.o 3:5 (0:2,2:1,1:2)

Góly:  2. Ďurina (Okuliar, Gimecký), 5. Gimecký (Okuliar, Kováčik), 24. Peter (Pavelka, Less), 45. Dúžek (Less), 59. Okuliar (Gimecký, Kováčik).

Vylúčení: 1:1,  strely: 26:42.

DUKLA: Dušák (Píš) – Vondra, Ondrejkovič, Kováčik, Pastorák, Janík, Lukšo – Minárik , Hugo Drien, Kukuča, Okuliar, Gimecký, Ďurina, Pavelka, Dúžek, Péter, Less.

Mgr. Martin Sojka (tréner Dukly):  Odohrali sme zatiaľ najťažšie stretnutie. V tomto zápase sme síce zvíťazili, ale viac ako víťazstvo ma trápi predvedená hra. Chlapci úplne prepadli v činnostiach, ktoré s nimi trénujeme a dennodenne opakujeme. Trápi ma najmä hra prvých dvoch formácii, ktoré upustili od kombinačného hokeja a opäť skĺzli k individuálnej hre !! Chlapcom stále vysvetľujeme, že sa učia hrať hokej, 5 dní trénujú a učia sa nato, aby to v sobotu predviedli v súťažnom zápase. No naša hra vyzerala tak , ako keby chlapci vynechali tréningy, kde sa venujeme kombinačnej hre s kolektívnym poňatím, a preto nemôžem vysloviť spokojnosť so stretnutím, najmä s predvedenou hrou. Verím, že sa chlapci poučili a už najbližšie stretnutie podajú kolektívny výkon. Lebo to, čo im ešte teraz stačí, už o rok (dva) stačiť nebude a sami sa „utopia“ v individuálnej hre. Za víťazstvo chlapcom ďakujeme.

1.liga mladších žiakov – 7.ŠHT

26.11.2011 Dukla Trenčín – HC Slovan Bratislava – mládež 7:1 (2:1,1:0,4:0)

Góly Dukly: 7.Kollár (Kabát, Tarabus), 13.Jakubec (Halgoš), 38. Kollár (Žák, Halgoš), 47.Halgoš (Jakubec, Kollár), 51. Nezník (Ďurech, Bušo), 53. Ďurech (Nezník), 59. Jakubec (Žák).

Vylúčenia:  2:10,  presilovky: 2:0,  oslabenia: 1:1,  strely: 43:25

Patrik Zelenka (tréner Dukly): Očakávali sme kvalitného súpera  a chlapcov sme na to pripravili, hlavne pred stretnutím. Samotný zápas nám ukázal, že sme sa nemýlili. Teší nás , že hráči  si naše slová zobrali k srdcu a nasadenie od začiatku bolo ich dominantou. Opäť sme predviedli korčuliarsky vynikajúci výkon a jednoznačne sme vyhrali. Chlapcom gratulujeme a ďakujeme za výkon.

1.liga starších žiakov – 8.ŠHT

26.11.2011 HC Slovan Bratislava- mládež – Dukla Trenčín n.o 3:2 (1:1,1:1,1:0)

Góly:  10. Trnavský (Čacho), 36. Jánoš (Škvarka, Čacho).

Vylúčení: 3:1, presilovky: 1:1, oslabenia: 0:0, strely: 26:19.

DUKLA: Chyla  – Bernát, Vavro, Augustín, Jakubík, Trnavský, Svat – Škvarka , Čacho, Jánoš, Osvald, Smolka, Švancara, Červenec, Drien, Krištofovič.

Mgr. Martin Sojka (Tréner Dukly):  Na toto stretnutie sme sa tešili, lebo sme nastúpili proti lídrovi druhej skupiny a čakali sme náročný zápas. Súper disponoval hráčmi s výbornými fyzickými parametrami, čo sa v konečnom dôsledku ukázalo ako rozhodujúce. Práve tvrdá fyzická hra súpera nám narobila najviac problémov a niektorí moji hráči nechali sebavedomie „v kabíne“. Snažili sme sa počas celého stretnutia o kombinačný hokej a vysvetľovali sme hráčom, aby hrali zodpovedne a s kolektívnym poňatím hry. Aj napriek prehre musím vysloviť spokojnosť s dobrou hrou obrancov a brankárom. Som vďačný za „facku“, ktorú sme dostali a urobíme všetko preto, aby sme sa z nej poučili a už v nasledujúcom stretnutí ukázali väčšiu túžbu po víťazstve a ukázali ľudom, že „veľké“ stretnutia sa vyhrávajú srdcom a bojovnosťou celého kolektívu. Verím, že táto prehra bude mať pre nás pozitívny smer do budúcnosti. Súperovi k víťazstvu gratulujem.

1.liga starších žiakov – 9.ŠHT

26.11.2011 Dukla Trenčín n.o – HC Slovan Bratislava  - mládež 7:6 (2:3,2:2,3:1)

Góly Dukly: 5. Haščič (Novák), 6. Haščič (Novák, Kondys), 24. Ondris (Božík, Pataky), 30. Kondys (Haščič, Novák), 50. Haščič (Kondys, Forgách), 56. Forgách (Haščič), 57. Ondris (Špankovič).

Vylúčenia: 4:5,  presilovky: 2:1,  oslabenia: 0:0,  strely: 31:28

DUKLA: Murín – Forgách, Birás, Pisch, Božík, Filina, Šiška, Juríček – Haščič, Kondys, Novák,Špankovič, Pataky, Ondris, Grble, Sádecký, Hecl, Hulman.

Patrik Zelenka (tréner Dukly): Vynikajúci zápas vedený z oboch strán ofenzívne. V boji sme ukázali našu silu v útočnej hre, no stretnutie nám taktiež ukázalo, že máme nedostatky v defenzívnej činnosti. Najviac však,  čoho si s kolegom ceníme, je fakt, že mužstvo zvládlo tento zápas najmä po psychickej stránke, že sa nepoložilo ani za nepriaznivého stavu a že dokázalo v poslednej tretine otočiť výsledok stretnutia. Za veľmi dôležité body sme vďační a chlapcom ďakujeme za výkon.