Novinky - 30.11.2011 15:20

Peter Fabuš sa vracia do Trenčína !

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: Tomáš Kyselica

"S Petrom sme sa dohodli na pôsobení v Trenčíne zatiaľ do konca tejto sezóny, potom sa budeme spolu rozprávať, čo ďalej," okomentoval príchod skúseného 32-ročného centra Kollár. 

Príchod Petra Fabuša do Trenčína bol avizovaný už minulý rok po jeho odchode z Mladej Boleslavi, no vtedy si robustný stredný útočník vybral nakoniec angažmán v Košiciach, s ktorými získal aj mastrovský titul. Na východe Slovenska otvoril aj túto sezónu, no po 25 zápasoch s bilanciou 17 bodov za 6 gólov a 11 prihrávok opustil tím trénera Miroslava Ihnačáka. Jeho novým zamestnávateľom sa tak stane po siedmych rokoch opäť trenčianska Dukla, z ktorej po hviezdnej sezóne 2004/2005 odišiel do švédskej Mory. Po návrate zo Švédska zakotvil na dlhšiu dobu v českej extralige, kde vystriedal dresy Třinca, Plzne a Mladej Boleslavi. Ďalej nasledovali Košice a po necelom roku pôsobenia na východe sa sťahuje skúsený útočník pod Matúšov hrad do Trenčína.

Peter by mal v žltočervenom drese nastúpiť už v piatkovom súboji v Žiline. V súčasnej situácii zranených hráčov by mal tým správnym posilnením mladého tímu a svojimi skúsenosti by mal pomôcť Dukle opäť dostať sa na víťaznú vlnu.