Novinky - 28.11.2011 17:03

Vyjadrenie Dukly Trenčín k situácii medzi fanúšikmi a Miroslavom Šatanom

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: Dukla Trenčín
Andrej Kollár

Vážení fanúšikovia, vzhľadom na vzniknutú situáciu spojenú so zápasom medzi Duklou Trenčín a Slovanom Bratislava, ktorá vyvolala negatívny ohlas v médiách, by sme radi k danému problému vyjadrili svoje stanovisko.
Hokejový klub Dukla Trenčín sa dištancuje od urážok na adresu Miroslava Šatana, mottom klubu je vychovávať hokejistov a ponúkať divákom športové zážitky. Miroslav Šatan odohral v trenčianskom drese dve sezóny, počas ktorých výrazne pomohol Dukle k zisku cenných úspechov. Vedenie Hokejového klubu Dukla Trenčín si váži jeho prínos k trenčianskemu i slovenskému hokeju, veď ako kapitán reprezentácie priviedol Slovensko k veľkým úspechom na majstrovstvách sveta. Aj preto si vážime, že sa Miroslav v utorok zúčastní exhibičného hokejového zápasu na počesť legendy – Pavla Demitru.
Vyzývame tým aj našich fanúšikov, ktorých podporu si vážime a sme za ňu vďační, aby privítali nielen Mira Šatana, ale aj celý výber hráčov reprezentácie, ktorí sú ozdobou slovenskej hokejovej ligy na našom štadióne ako vzácných hostí, tak ako si zaslúžia. Športová rivalita je na ľade vždy pri ligových zápasoch neúprosná, ale mimo extraligových zápasov by sme si mali vedieť vážiť aj súpera, ktorý tiež na ľade robí všetko pre to, aby vyhral, aby dosiahol úspech.
Veríme, že aj vďaka fanúšikom Dukly Trenčín, ktorých podporu nám neraz závidia aj iné kluby, zažijeme v utorok neopakovateľný hokejový zážitok a uctíme si pamiatku veľkého hráča.

Vedenie Hokejového klubu Dukla Trenčín