Novinky - 24.09.2020 14:19

V nedeľu bol Bystričanom, v utorok už hral proti nej

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: huste.tv/sita

Veľmi zaujímavé obdobie prežíva hokejový útočník Matej Češík, ktorý bol ešte počas víkendu hráčom Banskej Bystrice, no začiatkom nového týždňa už nastúpil v novom drese, dokonca proti bývalému zamestnávateľovi. Prvý štvrťfinálový zápas Kaufland Tipsport Cupu bol naplánovaný práve na obdobie, kedy sa riešila budúcnosť 32-ročného centra. Pred absolvovaním premiéry za Michalovce sa so spoluhráčmi ešte ani nestihol zoznámiť.

"Bolo to veľmi rýchle. V nedeľu mi Banská Bystrica povedala, že so mnou nepočíta. Moja budúcnosť bola taktiež rýchlo vybavená. Michalovce prejavili záujem a vzájomné rokovania to celé podčiarkli," prezradil webu SZĽH bývalý hráč Košíc, Liptovského Mikuláša a Znojma. Bodku v podobe zdolania Banskobystričanov však so spoluhráčmi nenapísal a Dukla prehrala 1:2.

Ako sám hovorí, z Dukly sú cítiť vysoké ambície, ktoré ho zaujali a rozhodol sa jej preto upísať. Počas leta bolo v klube veľmi rušno a zamierili doň viacerí hráči s minulosťou pod Urpínom. Medzi nimi Vladimír Mihálik, Jodron Southorn, Marek Bartánus, Jordan Hickmott, Tomáš Matoušek či Samuel Mlynarovič.

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora