Novinky - 29.07.2021 16:07

Slovan nedotiahne všetky plánované posily. Káder chce mať pred LM

redakcia Autor: redakcia | Zdroj: huste.tv/youtube

HC Slovan Bratislava v stredu informoval fanúšikov, verejnosť aj médiá o stave svojho kádra na budúcu sezónu. Ten odhaduje hotový na 95 percent, no zároveň priznáva, že nie všetky plánované a vyhliadnuté posily sa podarí do tímu získať. Má ísť najmä o kvalitných slovenských hokejistov, ktorí doteraz nastupovali za konkurenčné mužstvo v našej extralige.

Generálny manažér Maroš Krajči cez klubové sociálne siete prezradil, že belasí do svojich radov hľadajú ešte jedného kvalitného ľaváka do defenzívy, ktorého miesto by malo byť v prvom alebo druhom obrannom páre. Spomedzi obrancov počas leta Slovan opustil Nerijus Alisauskas, Michael Brodzinski či Andrej Meszároš. Do slovenského hlavného mesta síce putoval Kanaďan Matt MacKenzie, ale väčšina akvizícií bola do útoku. Radil sa medzi ne Daniil Fominych, Joona Jääskeläinen, Andrew Yogan či William Rapuzzi.

"Viacerí známi oslovení hráči zatiaľ váhajú, naťahujú čas, jednoducho čakajú na ponuky z kvalitnejších líg. My však potrebujeme mať súpisku uzatvorenú najneskôr do 15. augusta, aby sme zápasy Champions Hockey League odohrali v plnej sile," povedal šéf bratislavského klubu. V skupine ho čaká Leksand, Třinec a Fribourg-Gottéron. Začínať bude 27. augusta na ľade švédskeho súpera.