Novinky - 05.09.2016 17:03

PRÍPRAVU ZAKONČILI NOVÉ ZÁMKY PREHROU PO PREDĹŽENÍ

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: hcnovezamky

Novozámčania sa museli brániť vo štvorici už v 2. minúte zápasu, ked rozhodcovia poslali na trestnú lavicu Jake Cardwella. Hoci toto oslabenie zverenci trénera Chudého prežili bez inkasovaného gólu, v šiestej minúte na trestnú lavicu smeroval Richard Lelkeš a tento raz Grenoble skórovalo zásluhou kapitána Erica Chouinarda. O vyrovnávajúci gól sa postaral v 13. minúte Richard Lelkeš, ktorému asistovali Albín Podstavek s Jánom Semorádom. V úvode druhej tretiny mali obe mužstvá výhodu presilovej hry, no skóre sa nemenilo až do 26. minúty, keď sa presadil Camilo Miettinen. Novozámčania odpovedali o tri minúty presným zásahom Martina Chovana, ktorému asistoval Richard Lelkeš. Následne mali obe mužstvá výhodu niekoľkých presilových hier, no skóre sa v riadnom hracom čase už nemenilo. V predĺžení rozhodol o víťazstve Grenoble 3:2 už po necelej minúte svojim druhým gólom Eric Chouinard.

HC Nové Zámky zakončili prípravu pred začiatkom Tipsport ligy prehrou po predĺžení. Úvodný a premiérový zápas medzi slovenskou elitou odohrajú v piatok, 9. septembra na ľade HKM Zvolen.

Coupe Des Bains, sobota 3.9.2016, 14:30

BDL GRENOBLE - HC NOVÉ ZÁMKY 3:2 PR. (1:1, 1:1, 0:0 - 1:0)

Góly a asistencie: 7. Chouinard (Bisaillon), 26. Miettinen (Abramov, Favarin), 61. Chouinard - 13. Lelkeš (Podstavek, Semorád), 30. Chovan (Lelkeš). Rozhodcovia: Philipp Clément, Yann Erard - Peter Küng, Yannick Rebetez. Vylúčenia: 4:6. Využitie: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 350.

BDL GRENOBLE Bonvalot (Horák) - Bisaillon, Hardy, Robert, Pitule, Gauthier, Baylacq, Favarin, Gervais, Munoz, Torres, Pascal, Texier, Scolari, Chouinard (C), Miettinen, Tartari, Abramov, Rohat, Arnaud

HC NOVÉ ZÁMKY Šimko (Škorvánek) - Sandgren, Maier, Patterson, Sucharda, Podstavek, Semorád, Kytnár, Rabbit, Torok, Hvila, Dubec, Hudec (C), Lelkeš, Ďurčo, Cardwell, Chovan, Fábry, Paulovič, Čížek, Uhnák