Novinky - 05.09.2016 17:01

LAUSANNE VYUŽILO 5 PRESILOVÝCH HIER A VYSOKO ZVÍŤAZILO

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: hcnovezamky

Lausanne sa dostalo do vedenia už v 5. minúte, keď zásluhou Herrena využilo presilovú hru o dvoch hráčov. Už o dve minúty zvýšil skóre Junland, pričom do konca prvej tretiny sa zástupca NLA presadil ešte raz, opäť zásluhou Yanicka Herrena v presilovej hre.

Na začiatku druhej tretiny ponúkli Novozámčania Lausanne dve presilové hry, ktoré využil najprv Walsky a následne aj Froidevaux, ktorý zvýšil už na 5:0. Ďalšia gólová akcia prišla v 34. minúte, úspešným strelcom bol Harri Pesonen. Novozámčania sa dočkali vytúženého gólu v 37. minúte, keď presilovú hru využil po prihrávke Semoráda obranca Martin Chovan. Skóre zápasu spečatil v 39. minúte Nicklas Danielsson, ktorý upravil na konečných 7:1 pre Lausanne HC.

Posledný pripravný zápas na turnaji v Yverdon, a taktiež pred štartom Tipsport ligy, odohrajú Nové Zámky v sobotu, 3.9. od 14:30, keď vyzvú francúzske Grenoble BDL.

Coupe Des Bains, štvrtok 1.9.2016, 20:15

LAUSANNE HC - HC NOVÉ ZÁMKY 7:1 (3:0, 4:1, 0:0)

Góly a asistencie: 5. Herren (Jeffrey, Junland), 7. Junland (Kneubuehler), 11. Herren (Jeffrey), 23. Walsky (Pesonen, Genazzi), 25. Froidevaux (Pesonen, Genazzi), 34. Pesonen (Nodari, Genazzi), 39. Danielsson (Junland) - 37. Chovan (Semorad, Hudec). Rozhodcovia: Markus Kämpfer, Marc Wiegand - Stany Gnemmi, Yannick Rebetez. Vylúčenia: 6:7. Využitie: 5:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 1200.

LAUSANNE HC Caminada (Ritz) - Lardi, Schelling, Nodari, Borlat, Gobbi (C), Kneubuehler, Jeffrey, Junland, Genazzi, Deruns, Savary, Antonietti, Danielsson, Pesonen, Herren, Walsky, Conz, Mieville, Augsburger, Froidevaux

HC NOVÉ ZÁMKY Škorvánek (23. Šimko) - Chovan, Patterson, Sandgren, Čížek, Ďurčo, Cardwell, Maier - Fábry, Hudec (C) , Paulovič - Rabbit, Kytnár, Hvila - Semorád, Lelkeš, Podstavek - Sucharda, Čaládi, Torok - Uhnák