Novinky - 03.01.2024 20:34

HC Košice - HK Spišská Nová Ves 2:3 v 32. kole Tipos Extraligy

Tomáš Magáth Autor: Tomáš Magáth | Zdroj: jojsport / tasr

Tento duel 32. kola hokejovej Tipos extraligy je možné sledovať na mobiloch, počítačoch či televíznych obrazovkách aj prostredníctvom aplikácie JOJ PLAY. 

V našej SMS súťaži môžete hrať o 6-mesačné predplatné na aplikáciu JOJPLAY. 

Hokejisti HK Spišská Nová Ves zvíťazili na ľade HC Košice 3:2 v stredajšom zápase 32. kola Tipos extraligy. Bolo to pre nich štvrté víťazstvo po sebe a na prvom mieste tabuľky majú naďalej sedembodový náskok na Poprad. Víťazný vstup Spišiakov do roku 2024 zároveň znamenal prehĺbenie výsledkovej krízy "oceliarov," ktorí prehrali desiaty z uplynulých jedenástich zápasov. Doma neuspeli v piatom stretnutí po sebe.
        Spišiaci mali ideálny vstup do zápasu, keď sa už po 28 sekundách presadil Kerbashian. Domáci vyrovnali v 6. minúte po tom, čo v oslabení unikol Olsson - 1:1. Druhá tretina priniesla viacero šancí na oboch stranách a spokojnejší boli po nej hostia, ktorí v 31. minúte získali späť tesný náskok. Obranca Björkung predviedol individuálnu akciu, ktorú nezastavil ani brankár Riečický - 1:2. Košičania sa snažili o vyrovnanie, ale defenzívu súpera na čele s brankárom Surákom dlho nedokázali prekonať. Počas hry so šiestimi hráčmi Džugan do prázdnej bránky zvýšil na 1:3. Košičania ešte dokázali znížiť, keď sa 10 sekúnd pred koncom zápasu presadil Chovan.

        TEL - 32. kolo:
        HC Košice - HK Spišská Nová Ves 2:3 (1:1, 0:1, 1:1)
        Góly: 6. Olsson (Jääskeläinen), 60. Chovan (Zech, Berger) - 1. Kerbashian (Merežko, Majdan), 31. Björkung (Drábek, Zöld), 59. Džugan (Vandas). Rozhodovali: Snášel, Hronský - Gegáň, Šoltés, vylúčení: 4:4 na 2 min., presilovky: 0:0, oslabenia: 1:0, 5967 divákov.
        Košice: Riečický - Olsson, Breton, Ferenc, Zech, Šedivý, Deyl, Mihalik - Lamper, Pollock, Fejes - Jääskeläinen, Berger, Chovan - Rogoň, Šimun, Jokeľ - A. Bartoš, Havrila, Bačo
        Spišská Nová Ves: Surák - Merežko, Romaňák, Ališauskas, Vaverčák, Björkung, Groch - Archambault, Nellis, Bakoš - Burgess, Kerbashian, Majdan - Vandas, Myklucha, Džugan - Drábek, Zöld, Šuty - Björkung

Tomáš Magáth

Tomáš Magáth

Viac článkov od autora