Novinky - 23.04.2015 14:54

TIPSPORT SK GENERÁLNYM PARTNEROM EXTRALIGY AJ V NASLEDUJÚCEJ SEZÓNE

Huste.tv Autor: Huste.tv
Stávková kancelária Tipsport SK, a.s. pokračuje v dlhodobom partnerstve s najvyššou slovenskou hokejovou súťažou, ktorá tak i v sezóne 2015/16 ponesie názov Tipsport extraliga.


Dohodli sa na tom dnes popoludní v Košiciach predstavenstvo riadiaceho orgánu extraligy, Pro-Hokej, a.s. v zastupení predsedom predstavenstva Jurajom Bakošom a členom predstavenstva Jaroslavom Lušňákom so zástupcami jednej z najväčších stávkových kancelárií v stredoeurópskom regióne, zastúpeným generalným riaditeľom Jaroslavom Tarabom.

„Pre Tipsport SK, a.s. je dlhodobé partnerstvo s extraligou strategickou investíciou. Je pre nás kľúčovým komunikačným nástrojom na slovenskom trhu a prináša pozitívne výsledky. Od nášho vstupu do extraligy v roku 2011 vzrástla znalosť značky Tipsport až o 40 %,“ vyjadril sa Jaroslav Taraba, riaditeľ stávkovej kancelárie Tipsport SK, a.s. a doplnil, že posledná sezóna ukázala, že extraliga ide správnym smerom – skúsení hokejisti, legendy a majstri sveta ako Handzuš, Štrbák, Stümpel, či Kroták v nej ukazujú svoje majstrovstvo a popri nich vyrastajú mladé talenty (Černák, Rosandič, Bondra, Gríger). 

So Slovanom i bez neho
Tipsport SK a Pro-Hokej podpísali predĺženie spolupráce napriek tomu, že ešte nie je známe, či sa v nasledujúcej sezóne do extraligy vráti bratislavský Slovan, alebo nie. „Zmluva myslí aj na túto eventualitu. V prípade, že Slovan sa rozhodne v nasledujúcej sezóne pôsobiť v Tipsport extralige, plnenie zo strany Tipsport SK bude vyššie. Je jasné, že Slovan je lákadlom, ktorý zvyšuje atraktivitu súťaže, a teda aj jej marketingovú hodnotu,“ zhodnotil J.Taraba

Zlatá prilba i korčuľa pokračujú
Fanúšikovské ankety o najkrajší gól mesiaca a sezóny, Zlatá prilba Tipsport extraligy, a o najužitočnejšieho hráča play-off, Zlatá korčuľa Tipsport extraligy, budú pokračovať i v nasledujúcej sezóne. Pro-Hokej a generálny partner extraligy navyše zvažujú ďalšie aktivity, aby do hľadísk a k televíznym obrazovkám pritiahli ešte viac hokejových fanúšikov a aktívne ich zapojili do hokejového diania.

Tipsport SK generálnym partnerom extraligy aj v nasledujúcej sezóne