Novinky - 19.12.2011 08:51

Hľadanie víťazného medikamentu

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: hc 05 banská bystrica

Vianočné sviatky a s nimi príchod Nového roku nenechajú našich hráčov oddychovať.  Čaká ich náročný program, ktorý dosť výdatne pohýbe extraligovou tabuľkou. V nej nám do spokojnosti chýba veľa.  Pravda - pravdúca, nejeden smutný pohľad banskobystrického fanúšika tlačí svoj tím očami nahor, na miesta s istou účasťou v play- off. Do tých sfér sa musíme v najbližšom období dostať.
 
Úloha síce náročná, ale určite nie nesplniteľná. Zápasovú šnúru, na ktorú musíme navliecť čo najviac bodových gorálok odštartujeme už tento utorok. Hostíme Slovan, s ktorým sa nám túto sezónu darí, aj keď paradoxne viac na jeho ľade. Zverenci  trénera Štefana Mikeša sú tímom, ktorý pritiahne pozornosť okolia už len svojím menom. Slávnym. To určite „šteklí“ i nejedného hráča v našej šatni. Motiváciou navyše je fakt, že aspoň doma sa výsledkovo „chytáme“, a našim zápasom dávame bodové výstuhy v podobe výhier. V podobnom duchu, a nie naopak, to bude snáď i v utorok.
 
Naše tohtosezónne ambície totižto treba resuscitovať. Stále sme bronzový celok súťaže, stále sme v hre, stále na nás zíva veľká časť prebiehajúcej sezóny, preto i napriek pár nevydareným zápasom, kde „nevyšiel“ výsledok netreba strácať nádej. Na úspech. Most k tomu spoločnému môžeme postaviť priamo na ľade. Výborným výkonom, iskrivými momentmi, nadšenými prejavmi publika, verných divákov, priaznivcov, fanúšikov.  Všetkých.
 
Pyramídu ofenzívneho prejavu máme na čom stavať. Na bojovnosti, nepoddajnosti, srde a v neposlednom rade umení a kvalite našich hráčov. Musíme strhnúť šťastenu so sebou, ísť jej naproti. Slovan vieme a môžeme zdolať. Body potrebujeme ako soľ, preto všetci veríme, že sa nám podarí niečo veľké. Že to nebude len o dobrom srdiečku, o pomoci, o plyšákoch, ale že nájdeme medikament pokory a nadšenia, a po zápase zídeme z ľadu ako víťazi!!!
 
Nech to teda nie je predvianočná rozlúčka bez bodových fanfár! HC ´05 do toho!