Program
Ostatné športy - 06.05.2022 12:00

JOJŠPORT na mediálnom turnaji SZMF MEDIA CUP nastrieľal súperom najviac gólov

V piatok 6.5. 2022 sa na ihrisku Mladej Gardy v Bratislave odohral premiérový ročník SZMF MEDIA CUP-u. Turnaja sa zúčastnilo 6 tímov z mediálneho prostredia. Televízia JOJŠPORT sa tak prvýkrát od svojho vzniku zúčastnila športového podujatia, na ktorom aj súťažila. Súperom nasúkala tucet gólov

Tímy boli rozdelené do dvoch trojčlenných skupín. V našej skupine B sa stretli televízia Markíza, Denník Šport a  JOJŠPORT. S Denníkom Šport sa zápas v základnej hracej dobe skončil remízou 2:2, zvíťazili sme po napínavých strelách z bieleho bodu, keď hviezdil brankár-komentátor Pavol Ďuriš. V druhom stretnutí sa zrodil najvyšší výsledok turnaja, deklasovali sme Markízu 6:0.  

V semifinále sa JOJŠPORT stretol s RTVS a súper nám víťazný gól na 2:1 vsietil v posledných sekundách zápasu. V boji o tretie miesto sme podľahli Denníku Šport 2:4. Vo finále sa stretli naši kolegovia z TV JOJ, ktorí v napínavom rozstrele prehrali s víťazom RTVS. Najlepším strelcom turnaja sa stal len 16-ročný Maximilián Magáth, režisér internetových prenosov, ktorý predviedol niekoľko skvelých akcií a s 5 gólmi si vyslúžil prestížne ocenenie. Bol autorom aj najkrajšieho gólu turnaja, teda aspoň podľa našich kritérií. Veď uznajte sami...


Ďakujeme organizátorom SZMF MEDIA CUP-u, blahoželáme súperom a ďakujeme aj našim "reprezentantom" za skvelé výkony. Spoločne sa tešíme na ďalšie podobné turnaje. 

​Turnaja sa zúčastnili Marko Čačík (kameraman), Simon Čačík (supervízor), Adrián Tóthezere (komentátor), Adam Tóthezere (komentátor), Lukáš Hrvol (komentátor), Michal Maťašovský (komentátor), Michal Novodomský (režisér), Richard Dóša (režisér), Maximilián Magáth (režisér), Mário Kurčina (technik OP), Pavol Ďuriš (komentátor), Peter Klimašovský (komentátor), Miroslav Sušienka (vedúci technického oddelenia), Tomáš Magáth (vedúci programu).