Program
Ostatné športy - 05.05.2022 09:40

Druhá sezóna Behaj lesmi odštartuje už v sobotu 7.5. na Devíne!

Jar a teplé počasie sú tu a s nimi aj druhá sezóna bežeckej série Behaj lesmi. Už 7. 5. 2022 na Devíne nastane ten moment, keď si účastníci obujú bežecké topánky a za prítomnosti hlavného mediálneho partnera televízie JOJ ŠPORT odštartujú sériu piatich lesných pretekov na tých najkrajších miestach Slovenska. Registrácie sú spustené, tak neváhaj a Behaj lesmi! 

Kde inde je možné zahájiť sezónu Behaj lesmi než v hlavnom meste Slovenska, a to priamo v objatí historického hradu Devín! Tieto preteky bývajú jedny z najobľúbenejších, keďže lesy v okolí Devínskej kobyly a Malých Karpát sú v tom najkrajšom období roka. 

Účastníci akcie zblízka uvidia majestátnu zrúcaninu hradu Devín z 13. storočia, starú Dúbravku so známymi Dúbravskými schodmi, chránené územie Sandberg či dychberúci sútok riek Dunaj a Morava. To všetko bude navyše doplnené o lesnícke pochúťky od zakladajúceho partnera Lesy SR či atraktívne ceny a sprievodný program z dielne našich partnerov. A možno sa pretekárom ujde ešte aj z medvedieho cesnaku. Všetci bežci, vrátane hlavnej ambasádorky série Paulíny Fialkovej, sa už teraz nevedia dočkať štartu! 

Na Devíne budú na výber trasy s dĺžkou 3,5 km, 12 km a 22 km. Celý výťažok z najkratšej trasy VoltaRUN navyše poputuje na zvýšenie mobility seniorov z vybraných domovov dôchodcov. Samozrejmosťou budú aj detské preteky Dr.Max či tímové súťaže, ktoré budú súčasťou všetkých piatich pretekov

Prekvapením je zľava 20% na štartovné na všetky preteky v sezóne. Pre jej získanie stačí štartovné zaplatiť platobnou kartou Mastercard. Svoju pozornosť môžete upriamiť aj na zvýhodnené balíčky, ktoré vám zabezpečia lepšie ceny. Pri kúpe 5 pretekov v rámci 1 objednávky je cena štartovného 90 EUR, za 1 preteky tak zaplatíte len 18 EUR. Pri kúpe 3 pretekov v rámci 1 objednávky je cena štartovného 60 EUR, za 1 preteky tak zaplatíte len 20 EUR.

Aby to nebolo málo, hlavný mediálny partner pretekov JOJ Šport prinesie prostredníctvom svojich kamier reportáže priamo z dejiska prvých pretekov tohtoročnej sezóny Behaj lesmi.

Majestátne kopce, dychberúce výhľady a krátky návrat do dôb starých povestí a bájí zaručia nezabudnuteľný zážitok. Poďte si užiť jedinečnú a priateľskú atmosféru pretekov v obklopení prírody a vybehnite v ústrety lesnému dobrodružstvu. Registrovať sa môžete na www.behajlesmi.sk

Tagy: Devín beh