Program
Lyžovanie - 18.11.2022 20:43

Petra Vlhová štartuje sezónu na JOJŠPORTE

Zdroj: JOJSPORT

Lyžiarska sezóna na JOJ Šport je pred dverami. Už zajtra odštartuje Svetový pohár FIS žien technickými disciplínami vo fínskom Levi. Víkendovými pretekmi vo fínskom stredisku Levi sa otvorí sezóna
2022/2023 Svetového pohára FIS v alpskom lyžovaní žien. Televízia JOJ Šport odvysiela v sobotu aj v nedeľu priame prenosy z oboch slalomov. Oba vysielacie dni obohatí pripravované štúdio, ktoré povedie skúsený športový moderátor Slávo Jurko spolu s našou lyžiarskou expertkou Janou Gantnerovou Wolnerovou. Komentátorského kresla sa chopí rovnako, ako v závere uplynulej sezóny, Andrej Fuksa. Priamo z Levi sa do priameho prenosu na diaľku pripojí redaktor Tomáš Tančibok, ktorý divákom prinesie „najčerstvejšie“ informácie z pretekov a rovnako prinesie aj niekoľko zaujímavých rozhovorov.

JOJ ŠPORT NAŽIVO UŽ V SOBOTU A NEDEĽU od 9:30!

Sobotňajší priamy prenos odštartuje štúdio 30 minút pred začiatkom 1. kola o 9:30 h. V nedeľu začíname rovnako štúdiom s 30-minútovým predstihom pred 1. kolom, ktoré oficiálne začne o 10:15 h.
JOJ Šport odvysiela vďaka zakúpeniu rozšíreného balíka práv počas celej sezóny všetky podujatia alpského lyžovania mužov a žien okrem tých, ktoré sa uskutočnia v Rakúsku. Diváci sa môžu tešiť na dokopy 17 technických disciplín, v ktorých sa takmer s určitosťou predstaví obhajkyňa malého krištáľového glóbusu Petra Vlhová. Rovnako odvysielame aj preteky s účasťou bratov Adama a Andreasa Žampovcov a sledovať budeme aj ambiciózneho zjazdára Martina Bendika, ktorý chce v aktuálnej sezóne absolvovať ako prvý Slovák všetky podujatia vo svojej kategórií. „Okrem Svetového Pohára sa v tejto sezóne tešíme aj na majstrovstvá sveta v alpskom lyžovaní, ktoré sa uskutočnia v priebehu februára vo francúzskych strediskách Courchevel a Meribel a my pri tom nebudeme chýbať,“ uviedol riaditeľ televízie JOJ Šport Roman Neuschl. 

JOJ Šport chýbať nebude ani pri pretekoch freestyle snowboardingu mužov, kde nás túto sezónu bude opäť reprezentovať Samuel Jaroš. Zranenie kolena na aktuálny ročník vyradilo slovenskú reprezentantku Klaudiu Medlovú, ktorá minimálne na túto sezónu vymení snowboard za komentátorský pult. Rodáčka z Liptovského Mikuláša osvieži divákom prenosy svojimi odbornými postrehmi z pozície spolukomentátorky.