Hokej - 13.08.2024 12:28

Tipsport partnerom slovenského hokeja

Stávková spoločnosť Tipsport zvíťazila v oficiálnom tendri, čo znamená, že súťaž ponesie jej meno po dobu 5 rokov.


Tipsport, ako líder na trhu slovenských stávkových spoločností, prináša do slovenského hokeja nielen zaujímavú finančnú podporu, ale aj bohaté skúsenosti z oblasti športového marketingu.

„Stali sme sa partnerom slovenského hokeja a je dobrou správou, že môžeme nadviazať na spoluprácu, ktorá trvala takmer desaťročie. Predstavuje to významný krok v rozvoji slovenského hokeja, zlepšenie infraštruktúry a zvýšenie atraktivity súťaže pre fanúšikov. Naším cieľom je spájať sa s tými najlepšími a prispievať k zlepšeniu postavenia slovenského hokeja na medzinárodnej scéne,“ povedal riaditeľ Tipsport SK Martin Tabák.


Toto strategické partnerstvo kopíruje ambíciu spoločnosti Tipsport zotrvať v pozícii najvýznamnejšieho sponzora slovenského extraligového hokeja.


„So spoločnosťou Tipsport príde od budúcej sezóny do slovenskej extraligy päťročná stabilita v podobe silného partnera. Sme radi, že vďaka tejto spolupráci budeme môcť opäť vo väčšej miere finančne podporovať kluby a tie budú mať viac priestoru na rozvoj hokeja a mladých talentov na Slovensku. Veríme, že so spoločnosťou Tipsport nadviažeme na úspešnú spoluprácu z minulosti a posunieme slovenský hokej na novú úroveň,“ 
povedal riaditeľ Marketingu SZĽH Miloš Lalka.


O Tipsporte


Skupina Tipsport (zahŕňa Tipsport CZ, Chance, Loterie Maxa a Tipsport SK) je jednotkou na českom a slovenskom trhu stávkových spoločností. Už viac ako 30 rokov je lídrom inovácií v prostredí kurzového stávkovania. V posledných rokoch sa stal Tipsport aj špičkovou IT firmou, pretože väčšina stávok sa dnes realizuje v online prostredí. Firma tiež podporuje šport na všetkých úrovniach. V oboch krajinách je dlhodobo spätá s ľadovým hokejom, individuálnou podporou futbalových klubov a od súčasnej sezóny 2024/2025 sa spoločnosť Chance stala generálnym partnerom najvyššej futbalovej súťaže v Českej republike.

 

Skupina Tipsport si uvedomuje aj svoju spoločenskú zodpovednosť a prostredníctvom nadácií (Nadace Tipsport a Nadácia Tipsport) prispieva na verejnoprospešné projekty, ktoré sú zamerané na ochranu životného prostredia, regionálneho rozvoja a ľudských práv.

Tomáš Magáth

Tomáš Magáth

Viac článkov od autora