Hokej - 08.08.2023 18:18

Hossova rozlúčka prinesie veľké mená. Riešia sa už len náhradníci

redakcia Autor: redakcia | Zdroj: JOJŠport/Instagram

Dukla Trenčín je nespochybniteľnou obrovskou liahňou hokejových talentov, ktorú si v minulosti viackrát všimli aj v zahraničí. Na jej ľade sa predviedlo viacero budúcich hviezd a vo výlukovej sezóne 2004/05 postavila závidenia hodný tím. Dve zostavy, ktoré sa proti sebe postavia 18. augusta v "Good Bye Game" Mariána Hossu, nemajú obdobu. V akcii sa predvedú hokejisti s desiatkami tisíc odohraných zápasov v NHL, ktorí zbierali úspechy na klubovej aj reprezentačnej scéne, vstúpili do Triple Gold Clubu a svoje miesto majú aj v sieňach slávy NHL alebo IIHF. Marián Hossa patrí medzi najlepších hokejistov svojej doby a adekvátne tomu si pozval bývalé hviezdy Ottawy Senators, Detroitu Red Wings, Chicaga Blackhawks či reprezentácií Slovenska, Česka aj Švédska.

Menoslov hviezd pre zápas so špecifickým dátumom 18. augusta od 18:18 nabral pozoruhodné rozmery. Prostredníctvom instagramového profilu hostiteľa sme už spoznali viac ako 80 percent zostáv, ktoré teraz doplnia náhradníci. Vybrať tých najlepších je takmer nemožné, ale už dlhšie vieme o účasti Nicklasa Lidströma, Henrika Zetterberga, Jonathana Toewsa, Zdena Cháru, Petra Bondru, Žigmunda Pálffyho či Miroslava Šatana. V novšej vlne pribudol Tatar, Lintner, Kempný, Mrázek, Pavlikovský, Holmström, Halák či Darling. Nebude to však len o troch tretinách exhibičného hokeja. Trojnásobný víťaz Stanley Cupu sa bude lúčiť celodenne vo veľkom štýle.

Rozlúčkový zápas Mariána Hossu vysiela JOJ Šport 18. augusta

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Marian Hossa (@marianhossa81)

"Sme vo fáze, že je toho strašne veľa. Chceme, aby bolo všetko top. Prakticky pripravujeme štyri akcie, dve sú verejné a dve súkromné. Musíme to vtesnať do dvoch dní. Z verejných je prvá samotný zápas a druhá podujatie na námestí v Trenčíne, kde sa vyžrebujú tímy pre exhibíciu. Chceme spraviť všetko aj pre ľudí, ktorí sa nedostanú na štadión. Bude pre nich pripravená obrovská fanzóna na námestí v spolupráci s generálnym partnerom. V rámci sprievodného programu tam budú Attila Végh, Dominika Cibulková či Jano Lašák a na veľkoplošnej obrazovke sa premietne samotný zápas," prezradil médiám agent Peter Neveriš, ktorý zastrešuje akciu. Po konci hokejovej časti sa pôjde na after party na Trenčiansky hrad, dronovú šou a golfový turnaj, kam sa samozrejme dostanú len vyvolení.

Myslel som si, že sa lístky vypredajú obdobne rýchlo ako prvé dve vlny predaja, keď sa lístky minuli za dvanásť respektíve sedem minút. Stále máme ešte dva týždne do zápasu, podľa denných predajov bude všetko vypredané. Jedna vec je však pre mňa úsmevná, niektorí fanúšikovia stále nemajú dosť. Mália sa im mená, ktoré na exhibícii budú,“ podpichol Hossov agent. Prípravu skomplikovala smutná správa spoza mora a Marián Hossa sa zúčastnil pohrebu bývalého majiteľa Chicaga Blackhawks Rockyho Wirtza. V spojitosti s exhibíciou sa 44-ročný rodák zo Starej Ľubovne stane 37. členom Siene slávy slovenského hokeja.