Program
Hokej - 15.06.2022 19:39

Craig Ramsay povedie slovenskú hokejovú reprezentáciu ešte minimálne jednu sezónu

Adam Tóthezere Autor: Adam Tóthezere | Zdroj: JOJ Šport, HockeySlovakia

Kanadský hokejový tréner, Craig Ramsay, zostáva pri slovenskom tíme. Zmluvu so SZĽH predĺžil o ďalšiu sezónu. 71-ročný rodák z Westonu sa neraz vyjadril, že sa mu na Slovensku veľmi páči a v našej reprezentácii vidí obrovský potenciál. Podľa jeho slov, túto ponuku jednoducho nedokázal odmietnuť. „Manželka, deti ani moja blízka rodina neboli prekvapení, že to nedokážem odmietnuť. Ani som nemohol, nedosiahol som bod, v ktorom by som svoju misiu v slovenskom hokeji mohol ukončiť. Chcem pokračovať v tom, čo sme začali." (Craig Ramsay, HockeySlovakia.sk)

Samotný prezident SZĽH, Miroslav Šatan, dodal, že ak budú obe strany po uplynutí súčasnej zmluvy spokojné, bude ju možné automaticky predĺžiť. „Dohodli sme sa na predĺžení zmluvy o ďalšiu sezónu s opciou na ročník 2023/24. Ak budú obe strany spokojné, je možnosť, že dohodu automaticky predĺžime. Spolupráca s Craigom sa v posledných rokoch ukázala ako zmysluplná a úspešná. Craig má nielen rešpekt hráčov, ale aj našich fanúšikov a verejnosti. Nebolo nad čím premýšľať. Veľmi sa teším, že bude pokračovať pri našom národnom tíme." (Miroslav Šatan, HockeySlovakia.sk.)

Zdroj: Olympic.sk


Tréner Ramsay prinavrátil v tomto roku slovenským hokejistom chuť medailovej priečky. Na Zimných olympijských hrách Peking 2022 sme obsadili pamätné 3. miesto, keď sme v súboji o bronz porazili Švédsko pomerom 0:4.

Adam Tóthezere

Adam Tóthezere

Viac článkov od autora