Program
Futbal - 30.06.2022 19:06

Ronaldo sa ide súdiť. Žiada odškodné po údajnom znásilnení

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: JOJŠport

Veľkú pozornosť futbalovej verejnosti zhruba pred rokom pútalo obvinenie Cristiana Ronalda, ktorý mal na hoteli v Las Vegas znásilniť modelku Kathryn Mayorgovú. Za mlčanie jej vtedy dokonca mal zaplatiť, no prípad z roku 2009 sa napriek tomu po dlhom mlčaní dostal pred sudcu. K požadovanému odškodnému sa nedostala a právni zástupcovia portugalského futbalistu presadili svoju verziu, podľa ktorej ku styku došlo z oboch strán dobrovoľne.

Teraz hodlá športovec situáciu otočiť a odškodné bude požadovať on. Zameral sa konkrétne na právnika Mayorgovej, ktorý mal proti nemu vytasiť nelegálne dôkazy. Ronaldo sa obvinenia právoplatne zbavil 10. júna, hoci právnik proti nemu používal uniknuté dokumenty. Za to mu teraz hrozí povinnosť zaplatiť odškodné vo výške 626-tisíc amerických dolárov.

"Vzhľadom na Stovallovo zneužívanie a zjavné pochybenia by mal byť priamo zodpovedný za zabezpečenie náhrady pre Ronalda, ktorý sa musel brániť proti jeho hanebnému a zlému správaniu," informoval advokát 37-ročného futbalistu.

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora