Program
Futbal - 07.05.2022 10:13

Kapitánom Trnavy vo finále Slovnaft Cup-u bude Martin Škrtel!

JOJŠPORT už v nedeľu 8.mája 2022 prinesie svojim divákom vyvrcholenie slovenskej pohárovej súťaže  vo futbale. Od 17:30 sa na Národnom futbalovom štadióne v Bratislave stretnú ŠK Slovan Bratislava a FC Spartak Trnava. 

Na tlačovej konferencii predstavili Trnavčania svoje nové zlaté dresy a s novinkou prišiel aj tréner Michal Gašparík: "Kapitánom bude Škrtel! Máme síce pravidlo, že kapitánom má byť Trnavčan, ale v tomto prípade bude v nových dresoch kapitán Martin Škrtel. Myslím si, že má najviac skúseností. Je to pre nás veľký zápas, preto sme sa rozhodli pre neho. Zároveň ide o gesto, keďže po peknej kariére v zahraničí si vybral Martin práve Trnavu."

Martin Škrtel bol sám očividne prekvapený: "Byť kapitánom mužstva je vždy česť, je jedno, či to bolo v reprezentácii, v Liverpoole alebo teraz v Spartaku. Veľmi si toto gesto vážim, či už od trénera alebo aj od spoluhráčov. Urobím všetko, aby som bol tým správnym kapitánom a priviedol tú pomyselnú loď do prístavu, aký si všetci želáme. Verím, že ošiaľ, ktorý sa už okolo zápasu začína, vyvrcholí v nedeľu a bude to nielen pre fanúšikov, ale aj hráčov vyvrcholenie sezóny." 
      
Ako sme už skôr informovali, kapacita štadióna je z bezpečnostných dôvodov znížená na 16-tisíc divákov. Predaná bola v piatok k obedu približne polovica vstupeniek. Predaj ešte prebieha počas piatka a sobotného popoludnia.

Tomáš Magáth

Tomáš Magáth

Viac článkov od autora