Program
Futbal - 09.03.2022 19:40

Leo Messi si opäť zahrá na Santiago Bernabeu

Adam Tóthezere Autor: Adam Tóthezere | Zdroj: JOJ Šport

Liga majstrov - Jeden z najlepších futbalistov planéty, Lionel Messi, sa opäť predstaví v hlavnom meste Španielska. Tentokrát však ako hráč Parížu Saint Germain. Väčšina futbalových fanúšikov si určite pamätá na slávne El Clássicá, v ktorých proti sebe nastupovali Real Madrid a FC Barcelona. Ústrednými postavami boli hviezdny Portugalčan, Cristiano Ronaldo a jeho dlhoročný rival, Argentínčan Messi. Tieto časy sú bohužiaľ minulosťou. Dnes prichádza Leo s úplne novými spoluhráčmi, ale do starého známeho prostredia. Paríž Saint Germain sa dnes môže spoľahnúť nielen na  Messiho, ale do zápasu sú pripravení  aj Neymar a Kylian Mbappé.  

Kylian Mbappé na tréningu PSG
Zdroj: psg/ instagram


Len ťažko by ste hľadali lepšieho kanoniera proti Realu Madrid, pravdepodobne by sa vám to ani nepodarilo. Lionel Messi je kráľom strelcov proti "bielemu baletu".

Štatistiky Lea Messiho proti Realu Madrid:
- 46 zápasov 
- 26 gólov
- 20 výhier
- 11 remíz
- 15 prehier 

Lionel Messi v drese PSG
Zdroj: psg/ instagram


Real Madrid sa naladil na pohárový zápas ligovou výhrou proti Realu Sociedad 4:1. Presadil sa aj francúzsky líder tímu, Karim Benzema. Real Madrid zaujal na sociálnej sieti Instagram svojou promo fotografiou k zápasu. Štadión Santiago Bernabeu volá svojho hrdinu a Karim Benzema je pripravený pomôcť klubu a mestu Madrid. Španielsky tím to pripravil na spôsob Batmana, ktorý dohliada na mesto Gotham. 

Temná atmosféra, na ktorú dohliada Karim Benzema s číslom 9
Zdroj: realmadrid/ instagram


Na dnešnom zápase budú prítomné aj hviezdne osobnosti. Legenda Realu Madrid, Roberto Carlos či hviezda Instagramu, Khaby Lane.  

Khaby Lane a Roberto Carlos v Madride
Zdroj: realmadrid/ instagram


Zápas začína o 21:00, hlavným rozhodcom bude Holanďan, Danny Makkelie. Výhodu má hosťujúci Paríž, ktorý do Realu pricestoval s jednogólovým náskokom.

Adam Tóthezere

Adam Tóthezere

Viac článkov od autora